skrzynki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jola8264, 16 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jola8264

jola8264 Koneser forum

dalej jest problem z otwieraniem bo przez chwilę nic się nie otwiera ,trzeba się znów logować a potem otwiera się wszystko np. miałam w skrzyni prawie 500 obornika i zamiast 10 otworzyło się prawie wszystko i tak się robi co trochę i jestem stratna bo mój zasobnik nie ma pojemności na kilka tysięcy obornika, ponadto na fasolce nie ma kolorów tylko jakieś cienie. Ta gra to porażka było dobrze a teraz to tylko czekać czy coś się zmieni albo rezygnacja z gry.

aagajkowska lubi to.
  2. dworsky0

dworsky0 Aktywny autor

podbijam u mnie to samo, obornik ustawiłem na 40 sztuk przestawiło się samo na cały zasobnik ponad 200 sztuk skrzynek ;s

3. rajskafarma

rajskafarma Wielki mistrz forum

Masz pewnie wysoki 'level' i rozbudowana farmę... jak ja, bo u nie tez tak jest, ale juz powoli przyzwyczajam się do klienta i zaczynam rozumiec jego 'zachowanie' czyli wiem, 'on' najpierw robi (np. rozpakowuje skrzynki, mieli w młynie, wstawia towar na targ itp), a potem o tym informuje albo sie zawiesza (wciskam F5 i za 1 min widze jak jest stan moich operacji)... czasami ta wiedza jest bolesna - oddałam za duzo eventowki do mlyna i musialam ponownie ją rozsiewac... generalnie -nie poganiac klienta... jak nie wiem czy cos zadziałało jak chciałam,a jest to 'krytyczne' to spawdzam po przelogowaniu... u mnie klient pracuje coraz lepiej, więc BP pewnie powoli optymalizuje co moze (ale wazniejsza jst naprawa znaczacych błędów)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.