problemy z grą

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika tataiJanek, 5 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tataiJanek

tataiJanek Forumowy żółtodziób

Witam .od jakiegość czasu są problemy z grą , rzadko tu gram i jeszcze rzadziej korzystam z forum. Więc kiedy coś naprawicie . bo ciągle ciasteczka gdzieś się kręcą jak nie na jednej to na trzeciej farmie, tak jak któryś z graczy zwrócił uwagę że mu nabija do 100% i nic się nie włącza- kilka odpowiedzi i pytań i dział zamknięty. pokazuje mi że punkty ze zbioru lecą w górę a nic się nie zmienia, na czwartej farmie niemam pokazanego znaczka że w menażerii jest już do zebrania, a drugiej farmie zaś gdy chce zebrać gnój i dać paszę klikam i klikam i klikam może za trzecim czwartym razem zadziała, i na kilku farmach których obsługuje ciągle coś nie działa, miałem stary laptop tamto to po przejściu na klienta unity 2- 4 minuty zanim strona się włączyła , na flaszu aż się chciało grać wszystko płynnie chodziło. kupiłem nowy laptop z górnej półki no nieznam się ale sporo dałem to znaczy musi być dobry sprzęt skoro tyle kosztował, i co z tego jak gra się lepiej a i tak błędy za błędami, nie to co kiedyś. problem jest z tymi wyskakującymi okienkami , jest jedno pole najwyżej położone stoi tam drzewo i nie mogę zebrać owoców bo blokuje mi to okienko czy jak to tam nazywacie, a na trzeciej farmie da się zebrać, na jednej zbiorę a na reszcie nie, i drzewo stoi nie zebranę , próbowałem usunąć - nic ztego zasłania cały czas, podobnie jest z okienkiem sąsiadów bezprzerwy wyskakuje , co przejdę z jednego pola na drugie non stop sąsiedzi mi zasłaniają, kiedyś na flaszu nie było problemu jak wcisnąłem strzałkę schowaj sąsiadów to się schowało i na kilku farmach miałem spokój , obecnie to za trzecim czwartym razem dopiero się schowają sąsiedzi i mam możliwość zebrania ale po zebraniu i przejściu na następne pole problem od nowa się zaczyna , napisałem ogólnie bo korzystam z kilku farm może byście wrócili do poprzedniej wersji z przed półroku bo tam wszystko płynnie działało . wciągu pół godziny obskoczyłem 4 farmy a obecnie jednej nie można .

abramosia09 i karola25ch lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

tataiJanek większość jak nie wszystkie problemy i błędy wyświetlania, które wymieniłeś zostały już przekazane. Podczas testów gry na Unity i po przeniesieniu na nową technologię (co jest konieczne bo wtyczka Flash nie jest już wspierana przez firmę Adobe) zostały utworzone specjalne wątki do wyrażania opinii i zgłaszania błędów:
    Otwarte beta testy - opinie,

Otwarte beta testy - zgłaszanie błędów

Zapraszam do w/w tematów.

Polecam również zapoznać się z Ogłoszeniami i poradnikami, w których znajdziesz informacje na temat Unity i Autonomicznego klienta:
    Otwarte testy Beta Unity/WebGL FAQ,

Autonomiczny klient do pobrania,

O przyszłości Flash,

Dodanie wersji Unity na stałe (z czasowym zachowaniem wersji Flash).

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

kanarekania01, puniak3 Wasze posty usunęłam, proszę otworzyć własne wątki.

3. rafael747

rafael747 Czeladnik forum

Witam .
    Mam pytanie . Dlaczego w wersji Unity po pobraniu klienta nie ma możliwości powiększenia ekranu ?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj rafael747. Jest taka możliwość, a informację znajdziesz w wyżej podanym poradniku: Autonomiczny klient do pobrania:

Na przyszłość zajrzyj proszę do poradników i ogłoszeń, jeśli tam nie znajdziesz informacji to otwórz proszę własny wątek.

Z uwagi na brak kolejnych pytań ze strony Autora, temat zamykam.

gretag lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.