logowanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Eowina73, 14 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Eowina73

Eowina73 Czeladnik forum

dzień dobry
    od wczoraj nie mogę grać.pobieranie klienta nie pomoga.wchodze na planszę i po załadowaniu 100 procent nic się nie dzieje. jestem zła.....grać nie można :(((

-troll- i ogrodniczka1960 lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Czy sprawdzałaś parametry swojego sprzętu i oprogramowanie, spełniają wymagania gry na Unity czy też kliencie autonomicznym?

3. rajskafarma

rajskafarma Wielki mistrz forum

tez a miałam kilka razy wczoraj na kliencie... pomoglo powtorne logowanie a czasami wcisniecie F5 (odswiezenie gry)

4. SMOD_Atena

rajskafarma dziękuję za pomoc, nie wiem czy odświeżanie będzie tutaj pomocne jeśli gra nie załaduje się do końca.
    A jeżeli gra nie może się całkowicie załadować to trzeba szukać przyczyny w sprzęcie i oprogramowaniu.

5. ogrodniczka1960

ogrodniczka1960 Czeladnik forum

mam to samo , za s laby sprzęt , nie te parametry , moj laptop ma 7 lat i nie daje rady

jeżeli starszy sprzęt to odświerzanie nie pomoże

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 stycznia 2021
  6. Eowina73

Eowina73 Czeladnik forum

zawsze było dobrze...co ma do tego sprzęt?

-troll- lubi to.
  7. SMOD_Atena

8. Eowina73

Eowina73 Czeladnik forum

na nowym oprogramowaniu gram od tamtego roku w zasadzie od poczatku gdy wdrożono go do gry.Od wczoraj dopiero mam problem i nie moge grać.Mój sprzęt jest dobrej jakości i jego ustawienia tez

9. SMOD_Atena

Eowina73 rozumiem, że grasz na Unity. Może skoro od wczoraj występują problemy to spróbuj na kliencie, jest mniej wymagający.

Daj proszę znać czy gra na kliencie również jest niemożliwa.

-troll- Twój post usunęłam, błędy i problemy można zgłaszać w tym wątku: Otwarte beta testy - zgłaszanie błędów, są one na bieżąco przekazywane twórcom gry.
    Swoją opinię wyrazić możesz tutaj: Otwarte beta testy - opinie.

10. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

11. SMOD_Atena

Pomimo obecności na forum Autorka nie kontynuuje wątku więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.