Gra

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -jastrząbek2009-, 12 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -jastrząbek2009-

-jastrząbek2009- Okazjonalny autor

Mod
    nie zamykajcie tematu jak ktoś pisze prawde o działaniu gry
    Prawda boli
    a ja ma pytanie
    jak długo trzeba czekać aby wejść na farmę ???
    ja wchodzę po 25 minutach
    i aby zebrać z wszystkich poł plony poddałam się
    TAK SIĘ NIE DA GRAĆ
    zaraz usłyszę ze nie pisać dużymi literami
    i ze nie jest to temat do dyskusji!!!
    odpowiedzcie konkretnie
    kiedy wreszcie gra będzie działać poprawnie!!!!!!!
    i jeszcze jedno
    bonusy które tracimy l
    kto nam zwróci?
    skoro wszyscy piszą ze gra nie dziaął to chyba trzeba się zastanowić nad zmianą informatykó
    bo to co się dzieje to SKANDAL!!!!!

bogusiania i Magdam.1__ lubią to.
  2. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

gra praktycznie nie działa a klient to dopiero biały ekran i nic się nie da zrobić

bogusiania, quperwtrawie oraz bena26 lubią to.
  3. gosienka52

gosienka52 Forumowy żółtodziób

witam. u mnie rowniez ten sam problem od 24h nie da sie nic zrobic a klien nie dziala rowniez bialy ekran i dalej nic

bogusiania, bena26 oraz staropolanka lubią to.
  4. marysiad8

marysiad8 Książę forum

no właśnie
    mam to samo zdanie
    czekamy na konkrety !!!!!!!!!!!

bogusiania i bena26 lubią to.
  5. Jola197171

Jola197171 Forumowy żółtodziób

moja gra również nie działa

6. danuska51

danuska51 Czeladnik forum

u mnie to samo,grac wcale nie mozna, same kwiatki sie kręcą albo barany wożą się

7. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Naprawdę uważacie, że otwarcie kilkudziesięciu tematów z tą samą kwestią cokolwiek zmieni? Chyba tyle, że nikt nie będzie miał czasu na przeskakiwanie między kilkudziesięcioma tematami i pisanie w kółko tego samego.

Jutro o godz. 10:00 kończą się testy, co znaczy że po tej godzinie wróci flash i będzie można grać "normalnie". To znaczy do końca roku, bo później flash zniknie, na zawsze i zostaniemy tylko z tym co mamy, a mamy wyłącznie Unity i autonomicznego klienta.

Informatycy robią co mogą, aby gra działała poprawnie u jak największej liczby osób, optymalnie u wszystkich i mam nadzieję, że te testy temu się przysłużą.

Bardzo proszę zapoznać się z ogłoszeniami: Dodanie wersji Unity na stałe (z czasowym zachowaniem wersji Flash), Autonomiczny klient do pobrania, 48-godzine ważne testy techniczne.

Wszelkie uwagi, zgłoszenia błędów i opinie proszę zamieszczać w odpowiednich wątkach: Otwarte beta testy - opinie, Otwarte beta testy - zgłaszanie błędów.

Tutaj temat zamykam.

BA_Rock lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.