Problemy z grą

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Adabba, 12 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Adabba

Adabba Forumowy żółtodziób

Mimo iż gram dosyć długo to często nie zabieram tutaj głosu, jednak teraz gra przelała moja czarę goryczy. Zalogowanie się z przeglądarki nie działa (firefox, więc zalecana), klient pozwolił zebrać część zbiorów z pól (bez szans na wysadzenie nowych). Nie mam szans na dokończenie dzisiejszego eventu. Mimo iż plony były zebrane i wpłacone (po chyba 20 kliknięciach), to teraz nie widać plonów ani nie ma szans na wpłatę. Pomoc techniczna, 5 minutach czekania wyskakuje okienko do zgłoszenia problemu. To nazywacie grą??? Na koniec pytania techniczne. Kiedy jest planowane płynne działanie gry, abym mógł dokończyć zbiory i wysiew na polach. Co ze zbiorami, które mi znikły, a event nie został zaliczony jako wykonany? Czy jest planowane przedłużenie obecnego eventu, bo nie wierzę aby tylko mi się taki problem pojawił.
    Ps. Problem zgłosiłem do pomocy technicznej, choć nie mogę być pewien, czy przy tak działającej grze w ogóle moje uwagi do nich dotrą.

to-jani, PAPEGOJA oraz marysiad8 lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Adabba czy problemy występują również przy użyciu autonomicznego klienta?

PAPEGOJA lubi to.
  3. Adabba

Tak. Gdyby nie było problemów przy kliencie to bym to przeżył.
    Cały czas walczę z problemem, może za 20 razem się uda, ale to tylko powoduje, że odechciewa już mi się grać :(

to-jani i PAPEGOJA lubią to.
  4. SMOD_Atena

5. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Książę forum

Ja tez mam ten sam problem. Wplacam plony, ale to nie dziala. Nie wiem czy instalowanie gry po raz nie wiem ktory cos pomoze? Za kazdym razem ma odinstalowywac i ponownie instalowac gre? Jakis obled.

to-jani i PAPEGOJA lubią to.
  6. Adabba

Doskonale wiem gdzie znaleźć wszystkie informacje. Co do przeinstalowania klienta, to bawiłem się z tym na początku, jak tylko Unity było wprowadzane, w moim przypadku nic to nie dawało.
    Więcej pytań nie mam. Dziękuję za informacje. Rozumiem tylko, ze najwyższa pora pożegnać się po paru latach z tą grą.

to-jani, PAPEGOJA oraz marysiad8 lubią to.
  7. SMOD_Atena

FarmaBeatki37 jeśli Twój sprzęt, oprogramowanie i połączenie z internetem jest odpowiednie dla wymagań gry to nie powinno być takich problemów.

Adabba autonomiczny klient jest również aktualizowany i obecna wersja nie sprawia problemów, które były w początkowej wersji. Tak że warto spróbować odinstalować i zainstalować klienta ponownie.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.