Co się dzieje z Farmą?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasiamoja1, 19 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasiamoja1

kasiamoja1 Stały bywalec

Od tygodnia, a właściwie od chwili, kiedy w adresie pojawiło się jeja - Farma nie funkcjomnuje. Po co kupować florki np na supernawóz, skoro wczoraj co najmniej 8 godzin występował błąd 504,
    po co kupować kombajn, skoro można wejść tylko na główną łąkę, a na Bachamę nie - to z dzisiaj.
    - wczoraj nawet jak można było wejść na farmę, to na grę mikołajową już nie.
    Gram od 11 lat - tak nie było żle nigry.
    Należą się chyba polskim graczom jakieś wyjaśnienia (jeja to chyba polska platforma) jak długo tak będzie.
    Proszę o inf :)

I edytuje z ostatniej chwili - wejście do sklepu mikołaja oznacza automatyczne przekierowanie do sklepu z koszami do tego ewentu. nie ma także pożliwości wyjścia z tego sklepu z koszami, jedyna rada to zamknąć całą farmą i wejść od początku. Kiedy ponownie wchodzę do sklepu - cała historia zaczyna się od początku. Wczoraj było tak samo - nie jest to tylko moja kwestia, tak jest także u dwóch moich sąsiadów.

Ostatnie edytowanie: 19 grudnia 2020
    shemagh lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kasiamoja1 rozumiem, że np. z adresu https://farmerama.bigpoint.com/?aid=0 nie możesz się zalogować bo konto zakładane było na stronie partnerskiej, a jeśli problemy występują na stronie partnerskiej to najlepiej skontaktować się z działem pomocy tej strony.

Możesz też spróbować pobrać Autonomicznego klienta, zajrzyj proszę tutaj: Autonomiczny klient do pobrania.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. sweet-gosia

sweet-gosia Czeladnik forum

Ja mam problem od jakiś 30 min i nie mogę się w ogóle zalogować :( albo błąd 50, albo po odświeżeniu cały biały ekran i w lewym górnym rogu †, próbuję się zalogować na tym pomocniku, kliencie czy jak to się zwie i to samo.... Już nie wiem czy to z farmą jest coś nie tak czy z moim komputerem/internetem???

4. SMOD_Atena

sweet-gosia próbowałaś podczas logowania na Unity przełączyć na Flash?

kasiamoja1 po Twojej edycji rozumiem, że zalogowałaś się do gry, czy problemy występują również po przełączeniu na Flash?

5. sweet-gosia

sweet-gosia Czeladnik forum

Ja po zalogowaniu zawsze przełączam na flash bo na unity nie da się grać tak muli :/ A teraz w ogóle nie ładje się strona, wpisuję login i hasło-> logowanie, czekam, czekam, czekam i biały ekran z † w lewym górnym rogu i w tym kliencie farmy co mam zainstalowanego na komputerze to samo :( Mam aktywowane bonusy, CHMJ i nie mogę się zalogować :( A zaczęło się od problemu z modemem, DNS nie odpowadał i na żadną stronę nie mogłam wejść, to włączyłam hotspot w tel i wszystko mi działa, strona do logowania na farmę też, ale jak już kliknę logowanie to [ciach]:(
    Bo miałam też problem z modemem, jakiś czas temu mi komputer nawalał (na szczęście już jest ok) to już sama zwątpiłam, czy to znów coś u mnie nie jest, ale jak u wszystkich to trochę mi ulżyło ;) Choć czas leci a bonusy i kombajn teraz są nie używane :(

Niestosowne słowo usunęłam, proszę o stosowny dobór słów,

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 grudnia 2020
  6. SMOD_Atena

Posty dyskusyjne usunęłam. Do wyrażenia opinii i zgłaszania błędów są utworzone specjalne wątki i do nich zapraszam: Otwarte beta testy - zgłaszanie błędów, Otwarte beta testy - opinie.

sweet-gosia zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >Gdy gra nie działa<.

W szczególności wyczyść pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >Reinstalacja Adobe Flash Playera<.
    Sprawdź też swoje połączenie internetowe, być może jest niestabilne i wymaga resetu. Polecam również sprawdzenie działania gry na różnych przeglądarkach.

kasiamoja1 jak u Ciebie gra działa w wersji Flash?

7. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Od prawie godziny usiłuję się zalogować, najpierw było białe tło z krzyżykiem, teraz od 20 minut owieczki doszły do 55% i dalej jadą taczką.
    Tyle, że udało się zalogować na forum
    Gram na flashu

8. kasiamoja1

kasiamoja1 Stały bywalec

Weszła w podany mi adres - działa :) Mam nadzieję, ze na dłużej.Bardzo Ci dziękuję :)

9. SMOD_Atena

Bardzo proszę, cieszę się, że się udało.

Próbowałaś na innej przeglądarce, ewentualnie reinstalacji wtyczki Flash?

10. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Już wróciło do normy

11. SMOD_Atena

To super.

A skoro Autorka też już nie ma problemów to temat zamykam.

grakula16 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.