Windows XP - brak wsparcia, gra nie włącza się

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika RidgeCutKrzysztoF, 2 lutego 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. RidgeCutKrzysztoF

RidgeCutKrzysztoF Forumowy żółtodziób

Cześć

moja mama ma wciąż stary komputer i na nim windows xp czy jest jakakolwiek możliwość, żeby odpalić farmeramę na tym systemie?
    Próbowaliśmy z przeglądarkami zgodnymi z windows xp, ale wygląda na to, że to farmerama nie ma zgodności z xp niestety. Można się zalogować, ale wtyczka flash jest przestarzała w tych przeglądarkach.
    Nie próbowaliśmy w programie, ale w wymaganiach nie ma kompatybilności z windows xp.
    Ktoś rozwiązał taki problem czy trzeba zorganizować nowszy system?
    Pozdrawiam

tess53 lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Cześć RidgeCutKrzysztoF.

Niestety ani dla Unity, ani dla klienta system XP nie jest odpowiedni, minimum to Win 7.

Zerknij proszę do poradników, w których znajdziesz wymagania sprzętowe gry w tej technologii: Otwarte testy Beta Unity/WebGL FAQ, Autonomiczny klient do pobrania.

Tak że jedynym rozwiązaniem będzie uaktualnienie systemu XP do nowszego np. Win 8 czy 10 lub zainstalowanie nowego systemu o ile komputer spełni wymagania systemowe bo nowsze systemy operacyjne mają je o wiele większe.
    Takie informacje znajdziesz zapewne na stronie Microsoft.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

tess53 lubi to.
  3. RidgeCutKrzysztoF

RidgeCutKrzysztoF Forumowy żółtodziób

Dziękuję za odpowiedź.
    Tak myślałem, że nic z tego nie będzie.
    Nie mam już pytań, dziękuję.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, temat zamykam i dobrej nocy życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.