Unity nie działa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Tuptuś_Kulka, 24 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lilab21

lilab21 Czeladnik forum

przeglądałam posty i uderzyło mnie jedno nasi moderatorzy odsyłają nas do poradników a jak nie da się nic wyjaśnić to wątek zamykam. Ja rozumiem że jest mnóstwo niezadowolonych graczy i przykrych słów, ale nie można graczom zarzucać że mają kiepski sprzęt i mogą poćwiczyć bo gra po prostu nie działa, naprawdę Unity miało trochę czasu aby przygotować się do zmian.

Anetta41, piotrwan70 oraz -pirlipatka- lubią to.
  2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

FarmerkaFlorie, Twój post usunęłam jako offtop.

lilab21, przypominam, że to dział pomocy. Do wyrażania opinii służy wątek dyskusyjny Otwarte beta testy - opinie. Stworzenie na forum kompletnego chaosu nikomu się nie przysłuży, naprawdę:)
    Nikt Graczom niczego nie zarzuca. To wciąż są testy i mają na celu przygotowanie rozwiązania, które w przyszłości umożliwi grę wszystkim, którzy chcą grać w Farmę, niezależnie od posiadanego sprzętu. W końcu to Big Point zależy na utrzymaniu w grze jak największej liczby graczy. Cierpliwości:)

A ja cierpliwie zapytam, czy Autor ma jeszcze pytania?

3. monter-Olek

monter-Olek Czeladnik forum

Zróbcie coś z tym <ciach>, bo nawet nie wiadomo czy roślina już dojrzała. Chyba trzeba pożegnać się z farmą, bo schodzi na psy.

Wykropkowany wulgaryzm usunęłam. Proszę o kulturę wypowiedzi
    MOD_Marion

4. ]nusia[

]nusia[ Czeladnik forum

A myślałam ,że tylko u mnie coś nie tak bo od 3 dni się z tym męczę

5. BA_Marion

lilab21, Twój post usunęłam. Ponownie przypominam, że to nie jest wątek dyskusyjny.

Kolejne posty nie wnoszące nic do tematu usunęłam. Jeśli chcecie wyrazić opinię, zapraszam do wątku Otwarte beta testy - opinie;

Ostatnie edytowanie: 25 listopada 2020
  6. mila68

mila68 Aktywny autor

niestety, nie działa unity, udało mi się zalogować i zrobić jedno pole i koniec kręci ale nie ładuje, masakra, nie można nic zrobić , jak zrobić ewenty ? sprawdzałam na kilku laptopach i kilku przeglądarkach, porażka. ciekawe czy będzie jakieś zadośćuczynienie za ten bałagan

7. BA_Marion

mila68, eventy zaczynają się o godz. 18, a wcześniej, bo o godz. 14 wróci flash. Póki co nie mamy konkretnej informacji o rekompensacie utrudnień w grze, z jakimi zmaga się wielu graczy. Opublikowany został tylko kod bonusowy, ale o tym już prawdopodobnie wiesz >>ogłoszenie<<.

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

strachliwy68 Twoje posty usunęłam, nie zawierały żadnego pytania a do tego służy ten dział. Poza tym proponuję powstrzymać emocje i zapoznać się z Regulaminem forum. Proszę zachować kulturę wypowiedzi i nie pisać wielkimi literami, jest to na naszym forum zabronione.

9. SMOD_Atena

10. SMOD_Atena

11. SMOD_Atena

-Margo-s- Twój post usunęłam, zapraszam do wyżej podanego wątku.

12. paladyn09

paladyn09 Okazjonalny autor

Witam,
    jest już po 14 tej kiedy wyłączony zostanie test Unity bo chciałbym w końcu pograć . Od wczoraj nic nie działa, misje też się pokończyły .

13. kizia24rrr

kizia24rrr Forumowy żółtodziób

u mnie tez nie działa

14. gienia77

gienia77 Okazjonalny autor

otóż to właśnie, kiedy zostanie wyłączony test Unity, chciałam trochę pograć

15. teresa3000

teresa3000 Zaawansowany

oco tu chodzi te unity jeszcze jest ewentow niema na tym unity nic nimozna zrobic

16. SMOD_Atena

Proszę o chwilę cierpliwości, za moment pojawi się stosowne Ogłoszenie w dziale ogłoszeń a gra powinna być już dostępna w wersji Flash, proszę odświeżyć grę.

17. SMOD_Atena

halina54 pośpiech w takiej sytuacji nie jest wskazany, eventy startują o godz. 18:00 - jest o tym informacja w Ogłoszeniu. Tutaj Twój post usuwam bo ten wątek dotyczy innego problemu.

Test został zakończony, gra dostępna jest już w wersji Flash więc ten temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.