Silnik Unity

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika andrzej.141, 24 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Tags:
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. andrzej.141

andrzej.141 Forumowy żółtodziób

Mam problem z nowym silnikiem gry. Otóż nie posiadam wizualnego postępu wzrostu roślin na polu i na drzewach. Problem jest tylko na silniku Unity, na Flashu takich problemów nie było

Wiele gier zostaje na flashu mimo końca wsparcia, moglibyście zrobić tak, aby był wybór pomiędzy silnikiem Flash, a silnikiem Unity.
    Jeżeli silnik Unity zostanie wprowadzony, gra traci wieloletniego gracza, który z zapałem grał przez około 7 lat.

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena
    .

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 listopada 2020
    -gonska- lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

andrzej.141 błędy z wyświetlaniem etapów wzrostu to znany problem. Zapoznaj się proszę z Ogłoszeniem: Ważny 24-godzinny test techniczny.
    Proszę też o wyrażenie swojej opinii w stosownym wątku: Otwarte beta testy - opinie.
    Dla Graczy, których sprzęt nie spełni wymagań gry w technologii Unity, opracowywane jest alternatywne rozwiązanie.

Czy tutaj masz jakieś pytanie?

3. besy1

besy1 Czeladnik forum

unity to porażka bede zmuszina zrezygnować z gry a szkoda bo 10 lat pykło na graniu

-bozena0727- lubi to.
  4. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Ja na farmie mam problemy z wszystkim między innymi mimo wyłączeniu animacji nadal są przelogowanie nic nie daje zbiory zagród masakra

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

besy1 nie ma co dramatyzować, lepiej przeczytaj z uwagą ten temat: Ważny 24-godzinny test techniczny.

Jest tam między innymi napisane:

"Jesteśmy optymistycznie nastawieni i przekonani, że wszyscy gracze będą mogli grać w Farmerama po zakończeniu wsparcia dla Flasha. Alternatywne rozwiązanie dla Unity / WebGL jest również w końcowej fazie przygotowań i zostanie przetestowane przez naszych moderatorów w ciągu najbliższych kilku dni. I jak tylko będziemy zadowoleni z jakości, przedstawimy je Wam. Bądźcie czujni!"

Do przedstawienia swoich uwag i opinii na temat testów zapraszam tutaj: Otwarte beta testy - opinie.

A skoro tutaj nikt nie ma żadnych pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.