problemy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika tokko88, 18 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tokko88

tokko88 Okazjonalny autor

jestem zalogowana na klijencie nie mozna nic kupic ani sprzedac nie mozna ogladac kina po zbieraniu po kazdej lace trzeba sie na nowo logowac poprostu odechciewa sie wszystkigo

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

tokko88 do 11 stycznia 2021 roku gra dostępna będzie jeszcze w wersji Flash, możesz na nią przejść na stronie logowania klikając przycisk w prawym, dolnym rogu:

fla.png

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. SMOD_Atena

4. tokko88

tokko88 Okazjonalny autor

mam problem z przelaczeniem na slesza .klikam w prawym dolnym rogu ale nie mam takiej informacji przelacz na flesz jak podajecie na obrazku

5. SMOD_Atena

tokko88 na kliencie nie ma takiego przejścia, jest na głównej stronie logowania: https://farmerama.com
    Sprawdź proszę.

Daj znać czy udało się zalogować do gry w wersji Flash?

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A pokaż mi na ww stronie przejście na flash?
    Bo u mnie jest dopiero tutaj, na ramce gry:
    Jeśli unity nie załaduje się przynajmniej do tego momentu, to nie ma możliwości przejścia na flash.
    Czyż nie?

zx221 lubi to.
  7. SMOD_Atena

Skrót myślowy, miałam oczywiście na myśli proces logowania do gry bo w poprzednim poście wkleiłam już screen z tym przyciskiem.
    hlnrys, dziękuję za poprawienie i przepraszam jeśli wprowadziłam Autorkę w błąd.

Czy tokko88 ma jeszcze jakieś pytanie?

zx221 i hlnrys lubią to.
  8. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.