problemy i błędy w grze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika EvaFarmerka, 28 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. EvaFarmerka

EvaFarmerka Forumowy żółtodziób

Zauważyłam, że problemy w grze związane są też z poziomem na jakim się gra. Mam 2 konta, na poziomie 90 i 212. Na niższym poziomie nie mam żadnych problemów z grą,oczywiście pomijając błędy w grze, o których już pisałam - otwieranie inwentarza,misje w spółdzielni, młyn, a nawet kombajn - wszystko ucieka na początek listy. Natomiast na wyższym poziomie te same błędy, ale gra się zawiesza, muszę odświeżać stronę albo wylogowywać się, np. nie widzę zdobywanych nagród, nie widzę czy się robi pasza w młynie itp. Po ponownym zalogowaniu jest tylko przez chwilę dobrze, przynajmniej mogę sprawdzić co zrobiłam i wygrałam. Nawet napisanie wiadomości do sąsiada czasami jest problemem. To wszystko bardzo zniechęca do dalszej gry, przynajmniej na wyższym poziomie. Tak więc jak widać to nie wina mojego sprzętu, bo poziom 90 i 212 na tym samym sprzęcie!

Ostatnie edytowanie: 28 stycznia 2021
    marysiad8 lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

EvaFarmerka ja z obserwacji wiem, że problemy częściej pojawiają się u Graczy, którzy mają kilka kont a co za tym idzie więcej danych zapisywanych jest w pamięci przeglądarki i systemu a tym samym częściej trzeba czyścić pamięć przeglądarki i systemu.

Ale do wyrażania opinii, rozmów i zgłaszania problemów czy błędów zapraszam do odpowiednich wątków: Otwarte beta testy - zgłaszanie błędów, są one na bieżąco przekazywane twórcom gry.
    Swoją opinię wyrazić możesz tutaj: Otwarte beta testy - opinie.

Tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.