porazka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dorka1170, 13 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dorka1170

dorka1170 Czeladnik forum

gram juz kilka lat ale to co sie dzieje zniecheca do dalszej gry nic nie dziala prawidlowo po co bylo tworzyc rozne drzewa skoro teraz wszystko jest zielone ja nie wiem co zebralam co mam jeszcze zebrac to samo z polami kolo fortuny nie dziala zbieram ale nie wiem co zebralam co dojrzalo a co nie teraz farma jest jak totolotek na chybil trafil

PAPEGOJA lubi to.
  2. jola8264

jola8264 Koneser forum

U mnie też skrzynki z magazynu otwierać można tylko pojedynczo bo zaraz wszystko się cofa i trzeba od nowa przesuwać , napisać do znajomych też nie można i wielu graczy zastanawia się aby zrezygnować z dalszej gry ja też .

lancman i PAPEGOJA lubią to.
  3. skornicha

skornicha Czeladnik forum

To są na razie testy. Myślę, że jeszcze nie warto rezygnować, poczekajmy na ostateczną wersję i oddanie nam jej do użytku :)

4. danuta36

danuta36 Forumowy żółtodziób

PORAŻKA :D

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    Proszę też o nie pisanie wielkimi literami (Caps lock)
    SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 grudnia 2020
    PAPEGOJA lubi to.
  5. zgrredzik60

zgrredzik60 Czeladnik forum

Tez zgadzam sie porazka gram juz ponad 10 lat i naprawde chyba dam sobie z tym spokoj

PAPEGOJA lubi to.
  6. Baxster1

Baxster1 Młodszy ekspert

mnie nawet nie udało się zalogować pomoc techniczna też nie dała nic masakra niewyróbka z niewytrzymką

PAPEGOJA lubi to.
  7. suzana65

suzana65 Forumowy żółtodziób

totalne dno gram od poczatku takich jaj jeszcze nie bylo

lancman, PAPEGOJA oraz monsal lubią to.
  8. wandadrozdowska53

wandadrozdowska53 Czeladnik forum

Czy wróci do normalności? Mam już dosyć takiego grania. Odechciewa się grać. Wielu moich sąsiadów przestało zajmować się farmą. To na prawdę porażka.

lancman, PAPEGOJA oraz monsal lubią to.
  9. panoramix67

panoramix67 Forumowy żółtodziób

Witam. Po prawie 15 latach gry czas chyba zakończyć zabawę na Farmaramie, gdyż zamiast dobrej zabawy mam więcej nerwów na to co się dzieje po ostatnich zmianach. Logowanie trwa długo, zbiorów dokonywać nie można bo nie wiadomo co jest a co nie jest do zebrania z pól i drzew. obowiązkowo trzeba dokonywać restartu gry. Kiedyś z użyciem kombajnu 1 godzinnego całość zajmowało mi 25 do 30 minut, obecnie w godzinę nie można tego dokonać. Tragedia. Było miło i chyba się właśnie skończyło.

lancman lubi to.
  10. lancman

lancman Forumowy żółtodziób

to bardzo smutne, ale wygląda na to, że trzeba będzie zrezygnować z gry, gram od początku, po pobraniu tego klienta jakoś idzie, ale to też nie jest to, co było. Ogólne wrażenie PORAŻKA

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.