pole dostarcz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika natura32, 11 stycznia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. natura32

natura32 Forumowy żółtodziób

znikające pole Dostarcz na planszy "Szopy mylą tropy" . a było tak dostarczam punkty, potem następny i następny raz , a za chwilę niema jak dostarczyć produkty bo się pole nie wyświetliło, wylogowałem się , wracam nadal niema ma pola Dostarcz. Wchodzę na inną farmę jest pole dostarcz, wracam z powrotem na swoją farmę i nadal się nie pokazuje pole Dostarcz

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na początek wyczyść pamięć przeglądarki (od początku) lub sprawdź na innych (Chrome, Edge, Firefox).

Możesz wypróbować też program - Autonomiczny klient do pobrania - jest to rozwiązanie alternatywne opracowane dla Graczy, którzy dysponują sprzętem o niższych parametrach i w związku z tym mają problemy z grą w technologii Unity.
    Informacje na temat klienta znajdziesz w tym temacie: Autonomiczny klient do pobrania.

Daj proszę znać czy po zastosowaniu się do wskazówek i ponownym zalogowaniu problemy ustąpiły?

3. natura32

natura32 Forumowy żółtodziób

pobrałem klienta, tylko że nie pamiętam hasła, do konta, choć mam zapisane w pamięci laptopa, to system Windows pyta mnie o dostęp podaj hasło to mi udostępni hasło do gry. więc tu nic nie zrobię . a zmieniać hasła nie chcę. [ciach] jest ok. zaś u mnie nadal problem zostaje. i tak za kilka godzin zniknie event. dzięki. możesz zamknąć i usunąć temat.

Fragment łamiący OWH i Regulamin gry, usunęłam.

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 stycznia 2022
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

natura32 za złamanie OWH oraz Regulaminu gry w punkcie:

6.2. Wspólne korzystanie z jednego konta w grze

Jak podano w punkcie 6, każdy gracz jest zobowiązany do utrzymywania swoich danych (dane logowania, hasła, itd.) w tajemnicy. Ze względów bezpieczeństwa z danego konta nie może korzystać więcej niż jeden gracz. Bigpoint nie jest odpowiedzialny za szkody, które mogą wyniknąć z korzystania z jednego i tego samego konta przez kilku graczy.

Nakładam punkty karne i blokadę konta zgodnie z tabelą kar: Regulamin forum.

Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.