Nie działa Farmerama i nie da się zainstalować Klienta!!!

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Izabela419, 19 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Izabela419

Izabela419 Forumowy żółtodziób

Witam wszystkich graczy i Admina.

Szanowni: dziś jest drugi dzień gdy farma nie działa, Klienta w żaden możliwy sposób nie da się zainstalować, czy Wy chcecie mieć graczy czy puste konta. Nie odbieram drugi dzień nagród, w kalendarzu będę musiał zapłacić za dni nieobecności, sytuacja powtarza się już drugi raz. Zacznijcie proszę myśleć o problemie i go rozwiązywać, chyba że Wam nie zależy.
    Nie bądźcie jak nasz rząd i nie opierajcie się przed najprostrzymi rozwiązaniami : jak coś działa to po co przy tym grzebać - LUDZIE, OGARNIJCIE SIĘ DO JASNEJ ... . Nie jestem jedyny, który ma chęć wywalić konto ( pomimo 10 lat gry) a to są dla Was pieniądze.

[ciach]
    Fragment w języku obcym bez tłumaczenia na język polski, usunęłam

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 grudnia 2020
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Nad problemami cały czas pracuje dział techniczny gry i programiści. Nadal jednak do 11 stycznia 2021 roku można grać w wersji Flash. Przełączyć można w prawym, dolnym rogu, w czasie logowania na Unity lub po zalogowaniu:

Warto czytać Ogłoszenia, tam między innymi taka informacja się znajduje: Oficjalne ogłoszenia - gra

Na przyszłość proszę nie krzyczeć i nie pisać wielkimi literami, treść napisana małymi również do nas dociera. Na forum obowiązuje język polski, w przypadku języka obcego proszę dodać tłumaczenie. Zapoznaj się proszę i stosuj do obowiązujących na forum zasad: Regulamin forum.
    Do wyrażenia opinii i zgłaszania błędów są utworzone specjalne wątki i do nich zapraszam: Otwarte beta testy - zgłaszanie błędów, Otwarte beta testy - opinie.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. skretnik

skretnik Ekspert forum

U mnie nie mam takiej możliwości. I właśnie od rana nie da się wcale zalogować.

4. SMOD_Atena

skretnik czy próbujesz logować się do gry na Unity np. z przeglądarki Chrome lub Mozilla i podczas próby logowania nie ma przycisku do przełączenia na Flash? Czy możesz dodać w poście zrzut ekranu z widoczną dolną częścią ramki gry podczas logowania?

5. SMOD_Atena

6. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.