Laptop

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika michaga7771, 26 kwietnia 2026 o 22:01.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. michaga7771

michaga7771 Zaawansowany

Teraz robie na swoim telefon pozniej bede u kuzynki czy z jej laptop moge normalnie
    Pisac na forum ale z mojego konta jej konto miala i zostala zablokowana zeby system nie myslal ze ona cos kombinuje.
    Mam tez prozbe moj maz zalozyl mi konto na swoim e-meil dal mi na wp,pl on ma na online.de u siebie mam info potwierdz e- meil bo mam konto a np kox bonusowy nie otworze bo meil nie potwierdzony maz ma na swoim Online de normalnie otwiera i pobiera indywidualny kod ja nie stety nie otworze gdybym widziala ale te liczby widoczne po.otwarciu jestem stratna. Moj Maz zrobil blad szybko wpisal michaga7771 i zatwierdzil on tez chcial zmienic na Agamick7177 ale musi byc to michkaro7171
    Szkoda bo mial to samo konto raz jemu zmieniliscie bo uznalisc8e ze Starykalosz66
    Obrazliwe ale dzis leci na michkaro7171 jak musi to trudno.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

michaga7771 grać na koncie w grze a co za tym idzie logować się na forum można na dowolnym laptopie. Zabronione jest jednak korzystanie np. dwóch osób z jednego konta w grze. Proponuję dokładnie zapoznać się z Regulaminem gry i stosować się do obowiązujących zasad.
    Informacje na temat zmiany adresu email znajdziesz w poradniku:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Lunari78 lubi to.
  3. michaga7771

michaga7771 Zaawansowany

Tak ale on zalozyl mi gre na swoj Polski mail a on uzywa Niemieckiego czy dlatego jest blad.
    ja przyznam sie mialam poczte ale 10 lat temu chyba onet.pl a mojemu mezowu te newsy przycgodza na Niemiecki ma wszystkie nowosci
    i indywidualne kody bonusowe. Ja na ten Paolski tez dostaje ale ja na niego klikam mam info potwierdz swoj emeil w grze.
    Wpisuje i potem poprawnie daje ten obrazek capcha i za chwile powrot naspis nie powoodla sie rejestracja. Czyli co zrobic.
    Nic nie wiem z zego co pani mi przyslala. Jestem Agnieszka Sylwia. pozdrawiam i prosze mi pomoc Moze sprobuje do PT ale znam troche Niemiecki angielski to klapa.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Agnieszka Sylwia należy zacząć od tego, że rejestrując konto w grze każdy Gracz powinien mieć swój adres email i nieograniczony dostęp do tego adresu, chociażby dla bezpieczeństwa konta i np. w przypadku chęci zmiany hasła czy dodanie nowego adresu email. Przy takich zmianach wymagany jest dostęp do adresu email, który podany był przy rejestracji i potwierdzony ponieważ na ten właśnie adres wysyłane są linki weryfikacyjne.
    Jeśli nie możesz samodzielnie zmienić adresu email, bo np. nie masz dostępu do adresu, który został podany przy rejestracji to tutaj niestety nie jestem w stanie w żaden sposób Ci pomóc. Takiej zmiany może dokonać jedynie Pomoc techniczna a zgłoszenie w języku angielskim lub niemieckim można przetłumaczyć na te języki za pomocą np. Google Tłumacz.
    A żeby otrzymywać okazyjne kody bonusowe to oprócz potwierdzonego adresu email musi być również wyrażona zgoda na otrzymywanie Newslettera.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?