Kolejne prace

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika skretnik, 19 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. skretnik

skretnik Ekspert forum

Rozumiem że po raz kolejny trwają prace. Ale czy nie można tego robić w nocy. Po raz kolejny kombajn odpalony zalogować się nie można. Nawet nie ma jak przełączyć na flasch!!

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W tej chwili logując się na Unity bez problemu przełączyłam na Flash i gra się załadowała.

Z jakiej przeglądarki korzystasz?

3. skretnik

skretnik Ekspert forum

Mam Chrome

4. SMOD_Atena

To też ja właśnie bez problemu zalogowałam się na Chrome z przełączeniem gry na wersję Flash. Sprawdź czy przeglądarka jest aktualna, ewentualnie zaktualizuj i po ponownym otworzeniu okna przeglądarki spróbuj się zalogować.

Daj znać czy problem ustąpił?

5. skretnik

skretnik Ekspert forum

Pokazuje mi że mam aktualną wersję.
    Jak włączam przeglądarkę i chcę zalogować się jak dawniej od razu każe mi załadować klienta. Mam go zainstalowanego.

6. SMOD_Atena

skretnik w czasie logowania na Unity zamknij to okienko do pobrania klienta i zerknij na dolną ramkę gry, tam po prawej stronie jest przełącznik:

fla.png

Czy u Ciebie tego przełącznika nie ma?

7. SMOD_Atena

8. skretnik

skretnik Ekspert forum

Ok, dałam radę, po prostu nie trzeba było przechodzić na klienta. Można zamknąć. Dzięki

9. SMOD_Atena

Warto zaglądać do działu Ogłoszeń bo tam zawsze są podawane wszystkie informacje.

A skoro dałaś radę to temat zamykam.

.surfinia. kolejny Twój post usunęłam, wyżej podałam linki do wątków, w których możesz wyrazić swoją opinię i/lub zgłosić błędy. Proszę nie zaśmiecać działu Pomocy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.