klient skrzynie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika johanaa1988, 12 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

Nie da się użyć skrzyń nie można ich rozpakować

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Klikasz pod wybraną skrzynią przycisku Użyj i nie otwiera się okienko do potwierdzenia? Jaką wersję klienta posiadasz?

3. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

mam ten sam problem, ale nie używam klienta, bo farma działa mi bez niego
    okienko się otwiera, można nacisnąc ile chcesz użyć i dalej nic sie nie dzieje
    skrzynie pozostają nierozpakowane w pasku
    oddatkowo chciałam użyć bonusu 200% PD, też nic się nie działo, przelogowałam farmę i okazało się że mam użyte 2 bonusy, a nie chciałam używać dwóch od razu.
    czyli, że po każdym naciśnięciu użycia bonusu lub skrzyni trzeba będzie się przelogowywać ?

Ostatnie edytowanie: 12 stycznia 2021
  4. johanaa1988

Tak klikam i się nie otwiera. Jak jaką wersje? Nic mi nie pokazuje że to jest jakaś wersja po prostu klient i tyle.

No a mi właśnie nie działa normalnie a wolałabym zdecydowanie z przeglądarki

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 stycznia 2021
  5. SMOD_Atena

agi31 podejrzewam, że może mieć to związek z obciążeniem systemu i/lub połączeniem internetowym. W takich przypadkach trzeba czynności wykonywać nieco wolniej i zaczekać aż czynność dotrze i zostanie zapisana na serwerze, lub sprawdzić jak gra działać będzie na kliencie.

johanaa1988 wersja klienta jest widoczna na stronie logowania, w lewym, dolnym rogu, miejsce to wskazuje strzałka na screenie:

wer.png

Jaka u Ciebie jest wersja tego klienta?

6. johanaa1988

dokładnie taka 1.2.8

7. SMOD_Atena

W takim razie skrzynie powinny się otwierać prawidłowo. Czy inne czynności możesz wykonywać bez problemu?

8. johanaa1988

Wcześniej był problem z kołem nie mogłam kręcić i nie pokazywały się nagrody na kole ale w końcu zaskoczył za którymś razem ze skrzyniami gorzej co rusz coś nowego wyskakuje

9. SMOD_Atena

Sprawdziłam teraz u siebie na kliencie w podanej wyżej wersji i otworzyłam wszystkie skrzynie bez żadnych problemów. Mnie brakuje jedynie opcji zatwierdzania klawiszem Enter, poza tym wszystko działa prawidłowo. Spróbuj kilkakrotnie wyjść i wejść do inwentarza i po kliknięciu w przycisk Użyj chwilę odczekaj, być może to też mieć związek z połączeniem internetowym i wolniejszym przesyłaniem informacji o wykonanych czynnościach do serwera.

Błędy i problemy można zgłaszać w tym wątku: Otwarte beta testy - zgłaszanie błędów, są one na bieżąco przekazywane twórcom gry.
    Swoją opinię wyrazić możesz tutaj: Otwarte beta testy - opinie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

10. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.