dlaczego jest zmiana

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bonka, 28 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bonka

bonka Forumowy żółtodziób

Witam
    sadząc drzewa , stawiając zagrody po wykonaniu jednej rzeczy wraca program do początku przedtem można było sadzić otwierać zasobnik i było się w tym samym miejscu, tak samo jest z otwieraniem skrzyń cały czas wracasz do początku.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    To są znane i zgłoszone już problemy, nie wiemy jednak kiedy będą rozwiązane. Doraźnie na chwilę obecną można wpisać w wyszukiwarce nazwę przedmiotu, który chcesz wystawić czy otworzyć w przypadku skrzyń i wyświetlą się tylko te przedmioty.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. poleRafała

poleRafała Czeladnik forum

Ja mam pytanie,czy kiedyś dojdzie do tego że skrzynie będzie można otwierać normalnie czy tak jak teraz po każdej trzeba odswieżać grę? z góry dzięki za odp i sorry za wkrętkę w temat

4. SMOD_Atena

poleRafała w jakim trybie dostępu do gry występuje u Ciebie ten problem?

5. poleRafała

Gram na chromie ale takie coś występuje stronami co jakiś czas akurat teraz udało mi się otworzyć 5 skrzyń zostało jeszcze 6 ale dam radę tylko napisałem jaki widzę problem.

6. SMOD_Atena

poleRafała od czasu do czasu warto wyczyścić pamięć przeglądarki i ciasteczka cookies.

Błędy i problemy można zgłaszać zgodnie ze wzorem podanym w pierwszym poście tego wątku: Otwarte beta testy - zgłaszanie błędów, są one na bieżąco przekazywane twórcom gry.
    Swoją opinię wyrazić możesz tutaj: Otwarte beta testy - opinie.

Czy Autorka wątku chciałaby jeszcze o coś zapytać?

7. poleRafała

Ok dzięki za info pozdro i miłego dnia

8. SMOD_Atena

poleRafała bardzo proszę, właśnie zamieszczone zostało Ogłoszenie, zapoznaj się z nim proszę: >KLIK<
    Również pozdrawiam i życzę miłego dnia.

A czy Autorce wątku mogę jeszcze w czymś pomóc?

9. SMOD_Atena

Autorka nie kontynuowała tematu więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.