Opinie Czekając na Mikołaja

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 18 grudnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Po rozegraniu 21 minigier nie da się już grać dalej ale możesz nie zaliczyć np. przedostatniej lub ostatniej minigry, zamknąć ją przed ułożeniem i ją powtarzać. Do każdego powtórzenia będzie potrzebne pudełko z ozdobami a za zamknięcie minigry przed ukończeniem otrzymasz 15 GT. Trzeba jednak pamiętać aby nie odświeżać gry, odświeżona nie daje żadnej nagrody i tracisz wejściówkę.

2. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

W mieście w galerii, sezonowe. Przepraszam, że tak późno ale nie było mnie. Też miałam problem i pytałam się na forum. Pozdrawiam:)

hapsak89, krasnoludek10 oraz bogusiak80 lubią to.
  3. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Zastanawiam się o czym myśleli Twórcy tego eventu dając dopiero na 13 pozycji Włóczki item "Deskorolkowy chaos" dający ciasteczka.Ja już kończę układanie puzzli a do 13 to mi daleko dopiero będę układała 10 pudełko. Item od razu do paska bo niepotrzebne mi będą ciasteczka.Bezsensownie to rozwiązali.

4. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Miałam w planie powtarzać przedostatnią grę, jednak 10 plansza mnie pokonała, zaczęłam od niewłaściwego elementu i mnie zablokowało, więc zamknęłam grę, jedna dodatkowa rozgrywka u mnie już wykorzystana, muszę uważać w następnych, a na ostatnią przydało by się chociaż zdjęcie, żeby wiedzieć jak ją rozegrać bez błędów.

Item "Kolorowy chaos" zebrałam dzisiaj i pokazało mi 18 godz. do następnego zbioru, więc działają na ten item bonusy skracające czas przedmiotów ozdobnych :)

5. bona53

bona53 Wyjątkowy talent

PYTANIE - czy masz może możliwość podania na forum więcej podpowiedzi ?
    potrzebuje 11 i 12.Z góry dziękuję.

6. gosiaedyta

gosiaedyta Chodząca legenda forum

A 7 poziom jak przejść?

krasnoludek10 i hiacynta lubią to.
  7. AngelGina

Tam jest 11 i 12, od 8 do 13 planszy, w tym poście od Yabolek.

8. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

str. 24, post 461, najważniejsze pierwsze 4/5 kroków, reszta na logikę ;)

9. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Idę zbierać badyl, bo nostrzyk dopiero za jakieś 3,5h8) Makutra, makutra; będzie nam aż do jutra; tarła mak, tarła mak:music:

hiacynta i AngelGina lubią to.
  10. bona53

bona53 Wyjątkowy talent

[QNIESTETY U MNIE ZUPEŁNIUOTE="AngelGina, post: 2683140, member: 8542"]Tam jest 11 i 12, od 8 do 13 planszy, w tym poście od Yabolek.[/QUOTE] Niestety u mnie zupełnie inna układanka.

11. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Niestety u mnie zupełnie inna układanka.[/QUOTE]
    Zerknij na post 514 tam są te plansze

AngelGina, hiacynta oraz krasnoludek10 lubią to.
  12. SMOD_Atena

O ile się nie pomyliłam to tak:

11

1-2
    3-2
    4-2
    1-3
    4-1
    3-4
    3-4
    3-1
    3-2

12

1-4
    1-4
    2-4
    2-1
    3-2
    5-2
    3-4
    5-3
    5-1
    5-3

Deskorolkowy chaos (+)
    (nagroda w Części "Świąteczna włóczka")
    Co 20 godz. 20.000 PD/TPD oraz 3 x Miseczka z ciasteczkami (podczas eventu) lub 2 x Super pasza (po zakończeniu eventu) (max 24 ładunki).
    Po wyczerpaniu bonusowych ładunków będzie dawał 2.200 PD/TPD x Poziom Farmy/Wyspy co 20 godz.
    2 małe pola.

Ja wystawię po evencie, 48 SP się przyda a i PD też nienajgorsze :)

Ostatnie edytowanie: 27 grudnia 2024 o 11:32
  13. AngelGina

Dokładnie tak samo, jak w poście Yabolek, więc dobre są te zdjęcia, wszystko pasuje :)

14. ..bazyliszek..

..bazyliszek.. Forumowy żółtodziób

jak zresetowac mini gre zeby bylo wiecej czasu na rozegranie

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  15. Yabolek

Yabolek Komisarz forum

Ostatnie edytowanie: 27 grudnia 2024 o 12:58
  16. SMOD_Atena

Do przedłużenia czasu minigry potrzebny jest:

Świąteczny zegar choinkowy [​IMG]

Użyć go można w czasie trwania minigry klikając pośrodku na górze na przycisk z choinkowym zegarem:

17. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Młodszy ekspert

Skopana jest ta świąteczna włóczka. Mam 6 krok i 4 skrzynki po 4 ozdoby. Dwa razy przeniosę elementy i jest dobrze. Gdy biorę trzeci element, to za nic nie da się go umieścić i stawia się ten co biorę i z automatu zabiera się poprzedni, jakby nie mogło być 4 elementów...

krasnoludek10, .Goodman. oraz hiacynta lubią to.
  18. madzikabadzi

madzikabadzi Czeladnik forum

Zostały mi trzy zebrania ciasteczek i trochę jeszcze badyla do wysiania. I swetrów do zebrania bo u mnie kiepsko lecą.
    Ten event jest żmudny i ciągnie się strasznie o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O

krasnoludek10 i AngelGina lubią to.
  19. .Goodman.

.Goodman. Forumowy żółtodziób

Ja też to mam , do niczego jest ta gra :/

krasnoludek10 lubi to.
  20. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Dzięki ,umknęła mi ta super pasza.Item zostanie na polu.:)

krasnoludek10 lubi to.