Opinie Czekając na Mikołaja

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 18 grudnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Yabolek

Yabolek Komisarz forum

Przekładanka pole 7

1 → 4
    2 → 4
    3 → 1
    3 → 2
    3 → 4
    1 → 3*2
    2 → 1*2
    2 → 3
    2 → 4
    Chyba nic nie pomyliłem, musiałem wizualizować by zrobić ściągę.

Czcionkę zmniejszyłam do 4 i pogrubiłam żeby było wyraźniej.
    SMOD_Atena

Ostatnie edytowanie: 25 grudnia 2024 o 12:49
  2. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Jedną gierkę specjalnie nie zaliczyłam. Nie wiem czy dobrze, bo ja nie z tych co to z budzikiem w ręku pilnują zbiorów, więc nie wiem czy mi starczy wejściówek na dodatkową mini grę.

hiacynta i AngelGina lubią to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Mnie się wydaje, że pomiędzy tymi dwoma:

2 → 1*2
    2 → 4

powinno być jeszcze 2-3

Aisha1969, hiacynta oraz Yabolek lubią to.
  4. Yabolek

Yabolek Komisarz forum

Tak jest :D. Poprawiłem

Z tym pogrubieniem, to nie wiem. Próbowałem i uznałem ze lepsze ciut większe niż małe i grube.

Aisha1969, tajger1212 oraz hiacynta lubią to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Może i lepsze ciut większe ale nieregulaminowe, dla mnie ciut grubsze jest ok i zgodnie z regulaminem.

Aisha1969 i hiacynta lubią to.
  6. lubawa5555

lubawa5555 Zaawansowany

a może ktoś ma jak ułożyć 8 poziom motków

hiacynta lubi to.
  7. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Dziękuję za testy, teraz wiem, że jak mi się gdzieś coś nie uda, to nici z dodatkowych talarów, trzeba ciągnąć tę włóczkę do końca i na ostatnim zamykać grę, w miarę posiadania wejściówek, tylko żeby tę ostatnią grę w końcu zrobić w całości, bo chciałabym te Jajko Rudiego Pierniczka :)
    Item dający pudełka zdobyłam dzisiaj, już stoi na polu, ale pierwsze zbiory z niego dopiero jutro.

8. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Item kolorowy chaos stoi, zbiór za 4:29 h, świątecznej włóczki rozegranych mam 9 zadań, jak na razie wszystkie zrobione w czasie (odpukać w niemalowane). Natomiast ostatni plusik do ukończenia choinki zablokował mi się z powodu braku 556 swetrów. Jeżeli chodzi o radosną układankę brakuje mi 48 elementów do zakończenia całości czyli 8 skrzyń z miseczkami ciastkowymi.
    Zdobywanie GT to szczyt przychylności do graczy, tj. odwrócenie się plecami i dosłownie olanie graczy, a właściwie zagrabienie ciężko uciułanych FL. Na tym skończę, bo nie wytrzymam i za dużo napiszę co myślę o BP>:(

9. madzikabadzi

madzikabadzi Czeladnik forum

Terra badyla zostało 12 278
    sweterków mi zabrakło
    świeczki wykupiłam, ale też uważam, że nie powinny być do kupienia tylko za zadania do wykonania.
    Jeszcze jeden prezent do odebrania żeby item kolorowy chaos mieć.
    Strasznie żmudny ten event jest

10. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

u mnie świeczki wykupione swetry już na + wysiać muszę jeszcze 10000 badyla i będzie koniec ale przegieli jest tyle do kupienia w sklepiku a nie ma skąd brać GT szkoda pamiętam jakiś ivent że nie było na co wydawać GT a teraz świątecznie nas załatwili oj nie ładnie

11. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Wydawało mi się,że event będzie w miarę prosty po wszystkich tłumaczeniach na Forum,ale jest bardzo ale to bardzo uciążliwy.BP nie lubi świąt i zrobili sobie wolne a graczom w ten sposób zepsuli najpiękniejsze święta.Pilnowanie czasu to jest uwiązanie graczy przy kompie.Nie podoba mi się to i co zdobędę to zdobędę.To kara za Nasze narzekania? Czy może jakaś "wojenka"?Jeszcze nie byłam tak zniechęcona do eventu jak do obecnego.Szkoda słów na to co zrobili.>:(

12. pbkl

pbkl Nadzorca forum

Polowa choinki zrobiona-stoje przed Picolakami.
    Wloczka poziom 8, puzzle jeden rzad do konca.

Dlugi ten event, zmudny... jedyne co to dobre itemy pozamienianie na gt za rozne cosie :)

13. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

u mnie jeszcze 2 tysiące terror badyla i 500 swetrów brakuje do końca , z pikolaków wielozadaniowiec i nieumarły :)

14. gosia198729

gosia198729 Czeladnik forum

jak to robicie, że macie już wymaganą ilość swetrów?

hapsak89 i hiacynta lubią to.
  15. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Nie rozumiem. Weszłam w "świąteczną włóczkę" i się okazuje, że gra którą zamknęłam ma odfajkowane i kółko i gwiazdkę, czyli dostałam za nią mniej GT, ale nie będę mogła do niej wrócić jeszcze raz i zdobyć kolejnych o_O Czyli jednak nie warto robić babola.

edycja: wszystko się zgadza, tylko ja jakaś wczorajsza xD

Ostatnie edytowanie: 25 grudnia 2024 o 20:05
    AngelGina, hapsak89 oraz hiacynta lubią to.
  16. hapsak89

hapsak89 Komisarz forum

To dziwne :eek: u mnie zadziałało, tak jak wcześniej tu wszyscy opisywali prognozy i potem testy. Zamknęłam zanim skończył się czas i za to dało mi 15 GT, a potem kolejny raz tę samą gierkę rozegrałam już poprawnie, w czasie i dało mi normalnie 25 GT

Ja sieję długo rosnące rośliny, im dłuższy czas wzrostu tym więcej wypadalców z pola. Przy okazji uzupełniam braki w stałych misjach w spółdzielni. Jeszcze niecałe 300 sweterków mi brakuje, wypadną z porannym zbiorem, ewentualnie resztki uzupełni kolejny zasiew ;)

Ostatnie edytowanie: 25 grudnia 2024 o 19:50
  17. $-$farmer$-$

$-$farmer$-$ Czeladnik forum

można jeszcze Jaśków użyć

hiacynta i hapsak89 lubią to.
  18. .elom.

.elom. Ekspert forum

Co to jest ten babol to dla mnie niezrozumiałe , poza tym wiadomo że ta gra to tak jak powiedzenie ,życie to seria zakrętów .

19. hapsak89

hapsak89 Komisarz forum

A i owszem, ale tychże nie posiadam, więc działam tym co mam dostępne

hiacynta lubi to.
  20. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Dobra....Wszystko się zgadzaxD, tylko ja myślałam, że to zostanie (jak w jakiejś podobnej mini gierce) niezakolorowane i wtedy na koniec będzie można do tego wrócić, ale po przeliczeniu GT wszystko by się zgadzało, bo mam 6 odfajkowanych (w tym 1 drugi raz na to wychodzi) i 165 GT.
    O ja niemądra :oops:

AngelGina, hiacynta oraz hapsak89 lubią to.