Opinie Czekając na Mikołaja

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 18 grudnia 2024 o 09:04.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. gangrion

gangrion Młodszy ekspert

Ponawiam pytanie, bo chyba zaginęło w gąszczu innych postów.

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Wyjaśnienie jest proste. Event zaczął się 19 grudnia, natomiast sezon 21 grudnia. Trudno zdobywać w evencie PNS skoro sezonu jeszcze nie ma...

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja mam 2 z SN i 1 z SNZ, więc za dużych rozbieżności nie ma;)

Ale nam pięknie farmę przystroili:inlove:

W temacie eventu - dopiero zebrałem kolejne miski, bo dopiero wróciłem do domuxD:cry:xD

Matisiek200 lubi to.
  4. gangrion

gangrion Młodszy ekspert

tereska1108 i krasnoludek10 lubią to.
  5. lidia1963

lidia1963 Stary wyjadacz

prosze mi wytłumaczyc świąteczna włóczke,jak zdobede 21 wejsciówek na cały ewent a oprócz tego zdobede jeszcze wejsciówki z itemu to po co mi one jak nie bede mogła wejsc na plansze bo bedzie wszystko zrobione? na poziomie drugim zrobione o czasie a w nagrodach tylko 25 talarków a klej ktory byl w nagrodach jest nie odfajkowany na zielono,wiec czy bede mogla potem wejsc jeszcze raz i to zrobic?prosze o odpowiedz

krasnoludek10 lubi to.