Opinie Czekając na Mikołaja

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 18 grudnia 2024 o 09:04.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. anna0089

anna0089 Książę forum

Hinrys a gdzie są te pakiety !! przeszukałam farmę , sklepik ? na razie nijak nie chcę kupować ale dobrze wiedzieć że jest taka możliwość i to za floreny które mam z drzewek :)

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Z BP to nigdy nic nie wiadomo, więc wolę chuchać na zimne:p;)
    Zazdro!!! Ja mam z cylindrów, ale one są ograniczone czasowo:p;) Wieczne poszukiwanie skarbów niestety też było (było, bo mi się skończyło):(

AngelGina i Matisiek200 lubią to.
  3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Załóż, przeziębisz się.;):p
    xD:cry:xD

4. siwa697

siwa697 Młodszy ekspert

Zebrałam całe pole drzew i żadnej świątecznej choinki, czy też tak macie.

krasnoludek10 i Matisiek200 lubią to.
  5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Dopiero będą.
    Nie dałem wcześniej całego opisu:

Pakiety zostaną udostępnione w 2 turach:
    · od 26.12.2024 (00:00) do 28.12.2024 (23:59),
    · od 02.01.2025 (00:00) do 04.01.2025 (23:59).
    W każdej z tych tur można kupić maksymalnie po 5 szt. obu pakietów.

Też ograniczone czasowo, podobnie jak te za gotówkę.

6. Lenka6711

Lenka6711 Naśladowca mistrzów

Ja przepraszam, ale się uśmiałam :cry::cry::cry:

Nasza (graczy FF) nomenklatura słowna jest, jakby to powiedzieć? Niezrozumiała dla reszty świata:cry:xD
    -------------------------
    Dłubię sobie. Bez przekonania wprawdzie, gdyż za dużo było odgórnych wpadek, ale co mi tam. Wszyscy ten event zrobimy, tak czy tak.
    Każdy znajdzie swoją świeczkę;)

7. staniak55

staniak55 Forumowy żółtodziób

Jak wgl zdobyć tyle swetrów? Pytam bo na ten moment mi udało się uzbierać zaledwie 306 szt. i tak się zastanawiam jest coś jakaś rośina czy drzewa żeby wylatywało tego więcej?

krasnoludek10 i Matisiek200 lubią to.
  8. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Młodszy ekspert

Podsumowanie przeprosinowego prezentu.
    Picolo dał kwieciste
    Koło dało następujące "nagrody"
    -dżem lawendowy
    -brzoskwinia xl
    -pomarańczowe jajka [jackpot]
    -żółte kukułki
    -mleczarnia
    Tragedia.:mad: To jest prezent pogardliwy, a nie przeprosinowy:mad:. Czuję się bardzo zniesmaczony i tyle w temacie. Poza zielonymi kropelkami dostałem same śmieci. Także nie będę walczył o pikolaki, jak ma dawać chomicze, albo kwieciste to tym bardziej skarpecianej części nie robię
    Nie chce nikt mleczarni lub żółtych kukułek w zamian za różowe anakondy? xD:cry:

Ostatnie edytowanie: 21 grudnia 2024 o 19:47
  9. maslane04

maslane04 Książę forum

Czy komuś udało się odzyskać stracone roślinki i wypadajki. Zgłoszone do PT i "weryfikują", mam nadzieję że do końca trwania eventu się wyrobią.

Matisiek200 i krasnoludek10 lubią to.
  10. dorro007

dorro007 Weteran forum

Mój picolaczek przeprosinowy dał mi florenowca. Przyjmuję i dziękuję. Roślinek i swetrów wrzuconych wcześniej nadal brak. Moje zgłoszenie też weryfikują, i mam nadzieję, że pozytywnie się to skończy. Jeden plusik zniknięty, bo dostałam jedną świeczkę, choć nie wiem, skąd - w sensie z której gry - i mogłam dorzucić do roślinek. Ale event się wlecze. Nastroju nie poprawia nawet ten prószący na farmie śnieg, choć ładnie to wygląda.

11. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Świeczka była z puzzli, za ułożenie 48 kawałków . Będzie jeszcze jedna po ułożeniu 105-ciu .
    A towar do tego ,,znikniętego,, plusika trzeba było drugi raz oddać , czy jednak zaliczyło ten wcześniej oddany ? (a tylko świeczkę wystarczyło dorzucić )

12. dorro007

dorro007 Weteran forum

No i zagadka się rozwiązała :) Co do znikniętego towaru - zaliczyłam ten plusik, do którego wcześniej nie wrzucałam nic, więc dodawałam wszystko. Mam nadzieję, że dostanę towar tam, gdzie wcześniej wrzucałam :)

13. pbkl

pbkl Nadzorca forum

Napisz na GT - mam rozowe anakondy. Napewno masz cos w zamian-szukam starych rzeczy. A jak nie masz niczego z mojej listy to i tak ci dam ta zagrode.

U mnie 2 swieczki oddane, swetrow i roslin troche i czekam dalej :)

14. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Młodszy ekspert

1 świeca zdobyta. Ze świec zrobię jeszcze tam gdzie SN jest. Roślinę już odpuściłem, nie będę GT na świece wydawał. Robię tylko do baobabu. Pnącze słabe, picolo ostatnio bardzo rozczarowało to po co robić dalej

15. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Gratuluję Florenowca, ja nie wiem dokładnie co dostałam z przeprosinowego Piccolo, miałam jeszcze dwa dodatkowe w pasku (z eventu i za naklejki), tak że dostałam jedno z trzech: chomicza muchołapka, święto świateł, albo kijek pogo, ogólnie bez rewelacji.
    Do choinki na razie nic nie oddaję, zbieram tylko roślinki i swetry, na te, które się ulotniły pewnie trzeba będzie troszeczkę poczekać.

Ostatnie edytowanie: 21 grudnia 2024 o 23:33
  16. franc16k

franc16k Forumowy żółtodziób

Zamknalem gre i tak, jak mowiliscie dostalem 15 srebrnikow i co dalej?
    Wejsc znowu w to nie moge. Czy trzeba kolejnego pudelka na ozdoby? Jesli tak, to skad wziac wystarczajaca ich ilosc jak jest co 24h jedna sztuka?

17. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Z itemu Kolorowy chaos (+), który jest do zdobycia w puzzlach ("Radosna układanka") :)

@staniak55 - najdłuższa jaką masz na farmie;) Ja mam poziom dwieście któryś i przez lata dawałem rośliny rosnące 23h, ale że teraz mi potrzebny nostrzyk, to sieję jego oprócz badyla:)

Dobranoc.

Matisiek200 lubi to.
  18. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

emilka1123 Twój post usunęłam, niczego do tematu eventu nie wnosił.

19. Armageddon64

Armageddon64 Aktywny autor

Pytanie jest czy wrzucać swetry i świece czy nie wrzucać. Napisałem do PT ale poza szablonową odpowiedzią , że przeanalizują
    sprawdzą to nic nie odpowiedzieli .Czy ja wrzucę swetry i świecę do jakiej kolwiek misji z gwiazdką to zaliczy wykonanie czy przepadnie. Ktoś może próbował i wie co się wydarzy.

20. karolpjonst

karolpjonst Forumowy żółtodziób

Dzięki, udało się