Opinie Czekając na Mikołaja

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 18 grudnia 2024 o 09:04.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. czenia

czenia Młodszy ekspert

a skąd wziąć ten item 'kolorowy chaos'

krasnoludek10 i hiacynta lubią to.
  2. lolek55

lolek55 Hrabia forum

ja mam 2 zegary choinkowe puzle - napoczęty 4 etap, skarpetę bez milionów kolorowych i 2 przekładanki zrobione czyli 50GT.
    Dużej choinki nie ruszyłam bo sto tysięcy błędów.

3. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Ja za 34 minuty.Idziemy równo a to dla mnie najmilsza część eventu.Skarpety to był wiatr w stodole,ładnie wiszą i tyle.Zrobione zapomniane. Te kwiatki długo rosną ale nie są teraz potrzebne to niech marzną na polu.

4. Aniutek89

Aniutek89 Naśladowca mistrzów

Całą dziką łąkę mam drzewach i od początku eventu nazbierałam 14 choinek

5. bogusiania

bogusiania Książę forum

Z 7 kroku w Radosnej układance, po ułożeniu 180 elementów puzzli. Czwarty obrazek w trakcie układania (14/25 elem.) w Radosnej układance, 9200 rośliny eventowej, 1400 swetrów uzbierane, choinki nie tykam, omijam szerokim łukiem, żeby nie kusiła :)

6. czenia

czenia Młodszy ekspert

dziękuję za podpowiedz

7. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Nie wiem co robić w sumie... Spytam Naszego przodownika pracy hlnrys :).
    Co bierzesz ze sklepiku ? świece, drzewo, jajko ?
    Ja chcę wszystko :cry: No przecie święta są :p

8. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Robić to:

https://board-pl.farmerama.com/threads/czekając-na-mikołaja.98403/page-2#post-2680143

Robić tak:

https://board-pl.farmerama.com/threads/czekając-na-mikołaja.98403/page-16#post-2681012

Ja poluję na drzewo, jajo i obowiązkowe świece:

https://board-pl.farmerama.com/threads/czekając-na-mikołaja.98403/page-4#post-2680301

Tyle że braknie 70 GT z 'normalnej ' gry.

Albo nazbieram dodatkowe wejściówki z itemu:

Kolorowy chaos (+)
    (nagroda w Części "Radosna układanka")
    Co 20 godz. 20.000 PD/TPD oraz 1 x Pudełko na ozdoby (podczas eventu) lub 5 x Super nawóz (po zakończeniu eventu) (max 24 ładunki).
    Po wyczerpaniu bonusowych ładunków będzie dawał 2.200 PD/TPD x Poziom Farmy/Wyspy co 20 godz.
    2 małe pola.

Albo kupie pakiet:

Ostatnie edytowanie: 21 grudnia 2024 o 14:25
  9. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Dziękuję :inlove:
    Czyli opłaca się być troszkę gamoniem podczas mini gier, bo potem można wrócić do tych nieskończonych i zdobyć jeszcze raz talary...tak to rozumiem :). W ten magiczny sposób można jednak mieć te 2 fajne rzeczy (i konieczne świece) ze sklepiku.
    Można też uszczuplić zasoby FL. Nie trzeba z niczego rezygnować :D.
    ...a z itemu lecą wejściówki...

10. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Młodszy ekspert

Jednak odpuszczam. Skomplikowany ten event to raz, a dwa, nie da się usunąć puzzli, przed chwilą ułożyłem 3 puzzle, czwarty dałem pomyłkowo i nie da się go obrócić, ani przenieść. Podziękuję. Robię tylko te za GT, żeby baobaba zdobyć

11. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

Da się spróbuj to naprawdę nie jest skomplikowane nawet Ja daję radę z telefonu

12. Mobilis_A075

Nie pojawia się nawet przycisk obrotów na tym puzzlu

13. Lenka6711

Lenka6711 Naśladowca mistrzów

Może dlatego, że leży już na swoim miejscu? Nie odpuszczaj, to chyba jedna z fajniejszych mini gierek podczas eventów, bez limitu czasu;)

Dokładnie:) W tym całym szaleństwie - inaczej się tego nazwać nie da, jedynie to układanie puzzli mnie uspokaja:music:
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Powodzenia i spokojności Wszystkim życzę :)

14. hanpoc

hanpoc Forumowy żółtodziób

Skąd zdobyć drugą świecę ??? ,jedną mam .

15. Mobilis_A075

Dzięki za pomoc, właśnie to zobaczyłem. No to jednak robię, ale bez skarpet

16. gosia0709

gosia0709 Czeladnik forum

Mam zrobione:
    - 3 przekładanki, więc 75GT, ale na razie wstrzymuje się z wykupowaniem świec,
    - 3 puzzle, 4 rozpoczęte
    - skarpety zrobione bez ostatniego etapu

Dwie trzeba wykupić w sklepiku za GT.

17. Matisiek200

Matisiek200 Naśladowca mistrzów

U mnie stan roślinek to 3237 i 1177 swetrów, a puzelków 60 na spokojnie. Roślinek byłoby więcej gdyby nie magia świąt i znikające wrzutki xDxD

18. Mobilis_A075

Mam nadzieję, że zdobędę 300GT, na razie mam 40

19. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

2 puzzle za mną i celowo odświeżyłem:)

20. Lenka6711

Lenka6711 Naśladowca mistrzów

A co dało Ci to odświeżenie? Czy to nie w "Świątecznej Włóczce" można zyskać GT, zamykając grę?