Zakup paszy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Magdanna76, 20 maja 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Magdanna76

Magdanna76 Aktywny autor

Od kilku dni mam koszmarny problem z zakupem paszy. Przy próbie zakupu nie pokazuje czy udało mi się kupić wybrany produkt lub okno z informacją zakupową pojawia się dopiero po kilku minutach. A gdy już łaskawie pojawi się okienko z informacją o zakupie to nie mogę go zamknąć, bo cały czas kręci się kwiatek i muszę odświeżać stronę. Podobnie jest ze skrzyniami czy innymi rzeczami z inwentarza. Jak w wyszukiwanie wpisze potrzebną rzecz to jej nie pokaże. Muszę zamknąć okienko inwentarza, otworzyć je ponownie i "już" wówczas jest, albo i nie. Zróbcie wreszcie coś z tą mechaniką gry, bo potwornie zniechęca do gry. I nie powtarzajcie swej "świętej" mantry o ciasteczkach, łączach i innych takich, bo tylko i wyłącznie z tą grą mam problem. I sądząc po wpisach - nie ja jedna.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Grasz na przeglądarce (na jakiej?) czy na kliencie?

3. Magdanna76

Magdanna76 Aktywny autor

Na kliencie bo na przeglądarce to nawet popychanie kijem nie pomagało.

KsiądzxD lubi to.
  4. SMOD_Atena

Odinstaluj w takim razie klienta, usuń ikonę instalacyjną, pobierz i zainstaluj klienta ponownie. Sprawdź też proszę czy Twój sprzęt i oprogramowanie spełnia podstawowe wymagania gry: Autonomiczny klient do pobrania.

W razie dalszych problemów po ponownej instalacji zapraszam do PT zgodnie z poradnikiem: Pomoc Techniczna. Tam jest możliwość sprawdzenia poprawności działania konta.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. Magdanna76

Magdanna76 Aktywny autor

Czy ja dobrze zrozumiałam, że mam NA NOWO INSTALOWAĆ KLIENTA?!!! Może po prostu go odinstaluję na zawsze? Naprawcie wreszcie tą grę by DZIAŁAŁĄ POPRAWNIE a nie przerzucajcie wszystko na użytkowników!

6. SMOD_Atena

Magdanna76 tak dobrze zrozumiałaś. Jeśli pojawiają się problemy to należy klienta odinstalować, usunąć ikonę instalacyjną i pliki powiązane z klientem, pobrać i zainstalować ponownie.
    Do wyrażenia opinii i zgłaszania ewentualnych błędów i problemów (zgodnie ze schematem podanym w pierwszym poście) zapraszam do odpowiednich wątków: Otwarte beta testy - zgłaszanie błędów, Otwarte beta testy - opinie.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

Na przyszłość proszę nie pisz wielkimi literami, w internecie oznacza to krzyk a na naszym forum jest niezgodne z Regulaminem forum.

7. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.