Opinie Wzburzone wody

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 12 października 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wszystkie wątki na temat eventów są w tym dziale, ten konkretny tutaj: Tajemnicze laboratorium 2000.

krasnoludek10 lubi to.
  2. stoone1

stoone1 Weteran forum

wszystkie pnącza , piccolo i neonowa, normalnie kosmos:music:

krasnoludek10 lubi to.
  3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

o_Oooo nieeeee!!!!!!!!!!!! Moje 36 pereł przepadło i 20 skrzyń z przynętami przez moje gapiostwo:cry::cry::cry: Chyba nigdy sobie tego nie wybaczę:( I tym samym Piccolo też>:( Na swoje usprawiedliwienie powiem, że od 14 do 17 byłem poza domem po prezent urodzinowy dla mamy (w 3 różnych sklepach, sam nie wiem jakim cudem (chyba przez moje koślawe szczęście) i każdy o ileś przystanków autobusowych od poprzedniego, ale przynajmniej była zadowolona, wręcz wniebowzięta chyba) a potem kompletnie zapomniałem o farmie, bo a to ziemniaki na obiad trzeba było obrać, a to coś świeżego wyszło na YouTube, a to inne głupotki i niegłupotek trochę też... A mogłem łowić ostatnie ryby z perłami o 18 ileś... Z tego wynika, że dla mnie to bez różnicy czy event kończy się o 14 czy o 22, bo w tym drugim przypadku i tak mnie skleroza czasem złapiexD:cry:xD

Ostatnie edytowanie: 2 listopada 2021
  4. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Zaliczone wsio [​IMG]
    wszystkie pnącza skrzyneczka piccolo i neonowa i kuponik i bananka wzięłam ;)

pies008 i krasnoludek10 lubią to.
  5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Trochę Ci zazdroszczę, bo zbieram Piccolo i te z tego eventu by się przydały, skrzynia bonusów i któreś z pnącz może też... Ale oczywiście moja pamięć postanowiła się zbuntować8) Chociaż z pnącz w sumie to żałuję tylko tego, że nie wziąłem trzeciego a skrzynię bonusów, z której najbardziej pożądany na plony dostaję raz na ruski rok, chętnie wymieniłbym na skrzynię neonowych zagród... No i oczywiście kuponu na kombajn 3h, ale z drugiej strony lepsze kilka imprezówek od skrzyni bonusów mimo, że to niewiele, bo bonusy na plony, zagrody itp. mnie nie lubią w skrzyni bonusów - głównie na PD i TPD dostaję a wolałbym tamte... A złote banany mi zbędne - dostaję je niejako za darmo za przejście na kolejny poziom na wyspie;)

Ostatnie edytowanie: 3 listopada 2021
  6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Na szczęście ten długi event to tylko wspomnienie. Czas zamknąć wątek i zarchiwizować. Dziękujemy za opinie.

krasnoludek10 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.