wypadajki w dolinie szarotek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Kafelowy, 5 lutego 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kafelowy

Kafelowy Mieszkaniec forum

Mam pytanko. Jak to jest z wypadajkami w aplach? Od miesiąca mam odblokowanego obuwika, ale można było przez ten czas zrobić u mnie tylko dwie rośliny, gdyż brak wypadających łopat ogrodowych!!! To jest parodia!!! Czy można coś z tym zrobić? A poza tym , czy jest jakieś miejsce, gdzie mogę podzielić się swoimi bolączkami dotyczącymi alp?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wypadanie łopaty ogrodowej podobnie jak innych wypadajek jest losowe a częstotliwość jest niska z uwagi na to, że potrzebna jest tylko do produkcji jednej rośliny.
    Aby zwiększyć szansę na te łopaty trzeba częściej siać i zbierać rośliny. Ja na początku też miałam problem ale przyspieszałam wzrost roślin a co za tym idzie częściej siałam i zbierałam i teraz zdarza mi się po kilka łopat wyrzucić bo wpadają częściej i brakuje miejsca.

Swoimi bolączkami możesz się podzielić i znaleźć też różne wskazówki i opinie w tym wątku: Dolina Szarotek.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Kafelowy

Kafelowy Mieszkaniec forum

W odpowiedzi : do produkcji buku pospolitego czy modrzewia europejskiego, też jest potrzebne jedno narzędzie ,ale lecą one częściej. Uzależnienie ilości wypadajek ( łopat ogrodowych) od częstotliwości zasiewów jest w mojej ocenie kpiną z graczy. Brak mi po prostu słów na opisanie "idiotycznych" zasad wprowadzonych w dolinie szarotek. Dziękuję za odpowiedź. Więcej pytań nie mam.

marysiad8 i kasia750 lubią to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę wyrazić swoją opinię w wyżej podanym wątku.
    A tutaj skoro nie masz już pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.