Opinie Wszystkiego najlepszego, Farmeramo! - Urodzinowe zabawy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 24 stycznia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Goska2255

Goska2255 Czeladnik forum

czy to był żarcik taki przy wtorku ? Puzzle skończyłam dwa dni temu ale ile kwiatków przy układaniu poleciało , nawet nie powiem ile

2. dirkpitt

dirkpitt Mieszkaniec forum

Czy będą pamiętać by dodać pomocników ?

3. 3mimoza7

3mimoza7 Stary wyjadacz

Witam farmerska brac;)
    dzisiaj jest lekka zmiana, nie ma puzli, nie ma kwiatkow, dobrze jest ,
    Marion slusznie zapytala, zeby napisac czy sa zmiany na farmach od wczoraj:), dzieki,

ale pomyslmy rowniez o graczach ktorzy nie pokonczyli ewentu wlasnie z tego powodu i niektorym zabraklo bardzo malo,
    pomyslmy o nich :sleepy:, i miejmy nadzieje, ze beda mogli spokojnie dokonczyc ;)
    Pozdrawiam :)

4. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

W teorii będzie możliwość dokończenia, bo mają kiedyś event przywrócić. Kiedy i czy na pewno przywrócą? Pewności nie ma. W tym czasie osoby, które nie zdążyły skończyć eventu będą w plecy o %PD z pnącza, tego na pewno nikt nie zrekompensuje w odpowiednim stopniu. Zresztą nie oszukujmy się, te rekompensaty zazwyczaj są dawane po to, aby niby przeprosić, uspokoić graczy, a w rzeczywistości są warte tyle, ci nic...

5. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Moja farma dziś w miarę działa nawet udało się zebrac Alpy a to one według mnie są pierwotną przyczyną wszystkich kwiatów zawieszeń i CDN.pnącze zbiaram kombajnem ,ale w trakcie urodzin pokazywało tylko dwie czynne gałązki pomimo tego ,że powinnoich dojrzeć grubo ponad 100,teraz pokazuje prawidowo.
    Łukasz masz rację po pierwsze plusy z pnącza już pracują u tych co skończyli ,po drugie rekompensaty nigdy nie oddają zaangażowania bonusów koła i innych wspomagaczy więc tylko uspokajają emocje i pożar który BP wywołał.

6. kadriaaa

kadriaaa Młodszy ekspert

Event wyłaczony a kwiatki wracają

krasnoludek10 lubi to.
  7. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Farmeramo z okazji 14-ch urodzin życzę szybkiego powrotu do "zdrowia"

8. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Jak na razie mało się zmieniło na farmie. Chciałam poustawiać zagrody i przy pomocy
    kombajnu - budowniczego - nie da się nic na polu umieścić, ręcznie też nie wchodzą zagrody.
    Nie wiem co jeszcze bo dopiero zabrałam się za pracę na farmie.
    W Alpach nie mogę posadzić drzew.

9. ania12355

Były zmiany to może wyczyść ciastka.

10. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Ciasteczka są wyczyszczone, po przelogowaniu udało się.
    Ps
    Zabrałam się za sezon no i po chwili klikam i klikam żeby oddać towar darmozjadowi a tu nic, po prostu brak reakcji. Ręce opadają.

Ostatnie edytowanie: 30 stycznia 2024
  11. PoloMit

PoloMit Komandor forum

Niby lepiej, ale nie tak całkiem.
    Kombajnem pierwszy zbiór na pnączu odbył się bez zakłóceń, chciałam teraz zebrać wybrane gałązki ręcznie, to pojawił się problem, bo mnie wywalało.
    Próbowałam odpisać na sówki też problem jedna poleciała, druga się zawiesiła.
    W Alpach też problematycznie, drzewo ścięte a drugiego nie mogłam postawić, musiałam się przelogować. Owoce niby zebrałam przeszłam na drugie pole, wróciłam, owoce nie zebrane. Przy porannych zbiorach ok. 6-7 takich akcji nie było.
    Ciasteczka itp wyczyszczone.

12. ania12355

Niestety cały czas coś tam robią. Nie mogą zdiagnozować. U mnie też różnie, zwłaszcza w Alpach.

13. ryzio

ryzio Weteran forum

u mnie najgorzej jest w Alpach , tam to w ogóle ciężko cokolwiek zrobić. Farma chodzi u mnie w miarę płynnie, z Baharamą jest odrobinę gorzej (pojawiają się na chwilę kwiatki przy zbieraniu) . Właściwie to tak na dłuższą chwilę.

Wydaje mi się, że dobrze zrobili, że event wyłączyli. Może w końcu uda się trochę poprawić płynność gry w tym czasie, a event dokończymy w innym czasie. Mechanika gry była bardzo fajna, a niestety przez to, że tak farma ledwo dychała odbierało to całą radość z układania tych puzzli.

Mam tylko nadzieję, że sytuacja finansowa firmy jest stabilna i nie musimy się obawiać końca tej gry . Byłoby bardzo przykro.

EDIT: Zapomniałam - mam problem z wysyłaniem prezentów i ciężko jest załadować bonusy do slotów - też nie łapie.

14. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

No niestety kod bonusowy nie dziala tzn pisze ze nie wazny a dopiero weszlam i go zobaczylam :0

mysza199710, krasnoludek10 oraz PoloMit lubią to.
  15. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Kod był ważny do 28.01.2024r niedziela do godz.23:59

16. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

może ten kod i wszystkie inne kody powinny się wyświetlać jak otwierasz farmę, czyli jak info o prezentach i kalendarzu, wyprzedażach itd? Nie wszyscy gracze to forumowicze i nie wszyscy forumowicze to zapaleni gracze. Teraz to wygląda tak moim zdaniem, a nóż większość nie forumowiczów nie skorzysta i przecież nam o to chodzi.

17. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

jutro o 14 jest planowane ponowne wlaczenie eventu...

18. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Gra zdechła w czwartek..
    Nie dałem rady nic zrobić.
    Straciłem zbory PD, ewent olałem, jak i cała grę.
    Normalnie szok, jakie cuda może zdziałać taki tydzień wolnego.
    Wracam na forum, a tam po staremu, albo jeszcze gorzej:

https://board-pl.farmerama.com/threads/błędy-w-grze.88345/page-3#post-2618726

Nic tam w BP się nie uczą.
    Cały czas na siłę pchają ewenty bez dużych beta testów, tym bardziej że z nową mechaniką.
    Przepustowość serwera zwiększyli?
    Założę się, że nie, więc sytuacja będzie się powtarzać za każdym razem, gdy wydarzenie będzie miało ponadprzeciętne zainteresowanie.

Tydzień odpocząłem i widzę że od jutra druga runda tej nierównej walki.
    No zobaczymy, póki co, nie tykam tego nawet dwumetrowym kijem.
    Powiedziałbym:

Tyle że w tym co się ostatnio działo, nie ma nic śmiesznego.

19. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

W pierwszym dniu ewentu,czy tam w drugim,próbowałam te darmowe ułożyć...Ale nie szło,więc dałam na luz..Podziwiam tych,którzy układali te puzle godzinami i skończyli ten bubel-powinni dostać od BP specjalne bonusy za wytrwałość 8)
    Odkąd zaczęły się"czary" z ewentami(nie ten pierwszy szwankował) i straciłam bonusy,postanowiłam przeczekać-nic nie robię na farmie oprócz odwiedzin u Franka-po co się denerwować? o_O

20. Mamcia493

Mamcia493 Wielki mistrz forum

U mnie dzisiaj chodzi dość płynnie, jedynie przy podlewaniu i zbiorze kwiatki się kręcą przez jakiś czas a potem znikają.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.