Wsioki wszystkich farm - łączcie sie!!!

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika onkapinka, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Tiaaa marzenia kobieto marzenia.Albo amerykanie, ewentualnie Ty ziółek sie na wąchaliście,stawiam na amerykanców.xDxDxD Stodoła do likwidacji xDxDxD

edapit lubi to.
  2. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Ty wiesz jaka byłaby umieralność mężów, gdyby to było możliwe?
    Miałby taki mężuś wybór: albo mi kupisz diamenty, albo inaczej to załatwię 8)xDxDxD

Stodoła jest nietykalna :music::music::music:

edapit, onkapinka oraz empatyczna lubią to.
  3. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Onka ,wkleiłam ci coś w wątku który stworzyłaś ,by ocalić od zapomnienia ,mam nadzieję ,że to zobaczysz :)

edapit i onkapinka lubią to.
  4. empatyczna

Jak to nie tykalna? Kto ostatnio ją podpierał
    A co do diamentów, O tuż moja zła kobieto więzienia były by pełne nie czarnych ale diamentowych wdów..:p:p:p:p

edapit lubi to.
  5. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Widzialam...dziekuje !!
    Empatyczna i ZK co wy knujecie??? Mezow na diamenty przerabiac chcecie??? ...nawet mi sie rymnelo hahahahah

edapit lubi to.
  6. Zła_Kobieta

My nic nie knujemy. My grzeczne jesteśmy. 8):music: Szukamy sposobu, żeby pozyskać środki na remont stodoły przed zimą :p.
    Gdzieś tę aparaturę do bimbru trzeba przenieść, bo mrozy mogą jej zaszkodzić :p

marmlada lubi to.
  7. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Witojcie Wsioki:)
    Całą noc drukowałam i dorzucam do remontu xD

marmlada i empatyczna lubią to.
  8. Zła_Kobieta

Widzę, że ktoś się ulitował nad mężami xDxDxD i stodołą :D:D:D

empatyczna lubi to.
  9. MRT_Greg

MRT_Greg Stary wyjadacz

Do bimberka trza odpowiednie sprzęty i... wkład :D Najlepiej coś unikalnego. A gdzie najlepiej? Na farmie? Ciepło. U męża w portfelu? Umiarkowanie. Pod kordełką? Gorąco... aaa... miało być o pędzeniu :p... Więc?... Pozostaje jeszcze źródełko pozamałżeńskie :D A nie powiem jakie. Kto szuka ten znajdzie ;) :D:D

Pozdrufko wsioki ;)

10. empatyczna

Jaj na całą noc to coś malo tego:D:D
    O nie ,tylko jak ja przmyce do więzienia produkty za stodoły??>:(:D I z kim będe sie nimi raczyła?>:(:D

edapit lubi to.
  11. agula38

:music:
    powiem nawet więcej ,pod specjalną ochroną 8):music:całoroczną jak rysie w Tatrach 8)

12. empatyczna

Witojcie wsioki.
    Hym aż tak?
    To jak teraz mam za nią włazic? Toc mandad mi gaiowy wlepi:cry:xD

edapit lubi to.
  13. agula38

nie ma prawa ,stodoła i jej okolice to prywatna własność i musi mieć nakaz ,a w razie gdyby go uzyskał ,to poczęstujemy :ptym dobrem naturalnym i mandatu nie da ,bo musiałby sobie też dać :D

empatyczna lubi to.
  14. empatyczna

Hahah a więc to tak wyglada od strony prawnej..CBŚ nam naśle łobuz znam go wredota jak mało który..xDxDxDxDxDxD

edapit lubi to.
  15. agula38

Z tego co wiem ;) to on ,ten wredota całkiem niezły sobie domeczek ostatnio wybudował i nie sądzę ,aby z pensji gajowego na takowy było go stać ,więc jak on nam CBŚ ,to my mu CBA 8) wszystkie chwyty dozwolone :music:ciągłośc produkcji musi być zachowana 8)

16. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Witojcie...wlasnie wrocilam zza stodoly mojej najlepszej psiapsiolki...hihih i fajnie mi:p:p:p
    choc nie wiem jak dlugo..bo mam tendencje do:wuerg: ..po przedawkowaniu..choc dzis (chyba) nie przedawkowalam
    A teraz to ja ide spac, bo jutro do pracy na rano musze ..a poza tym to nie chce glupot pisac xD

17. agula38

Onka ,fajnie ,ze........ ci fajnie ;) wyśpij się ,pa :D:D:D

18. Zła_Kobieta

Onka, mogłaś zostać i popisać trochę głupot :D
    Chociaż może lepiej nie... 8)

19. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

lepiej było tak 8) zawsze ma pisać same mądre rzeczy? 8)

20. Zła_Kobieta

Ale głupotami mogłaby się narazić na niebywanie we Wsiokowie 8)xD