Wielkie drzewa nawozowe

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika janekkostuchna, 9 marca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Witam.
    Ponieważ pociąg z tymi drzewkami kursował tak dawno temu chyba w 2014 to zapomniałem czy jak otrzymywało się drzewo z SNZ w wersji XL to było z podstawą? pytam ponieważ już ponad dwa lata tych drzew nie stawiałem a teraz jak postanowiłem je wystawić na pole okazało się że zostało mi jedna XL a podstawy brak w pasku po kilkakrotnym przelogowaniu się a przecież te drzewa nigdy nie były dopuszczone do wymiany na G&T.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    W zielonym ekspresie otrzymywaliśmy ulepszenia z podstawą. Do wymian dopuszczone nie były ale mogłeś wysłać brakującą podstawę pociągiem lub też zdobyć samo ulepszenie XL np. w evencie: Wielkie łowy (IV) 2020

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. janekkostuchna

No taki rozrzutny to ja nie jestem żeby wysyłać te drzewa z pociągiem bo każde zachowałem i teraz mam ich ponad 50 xD
    Czy wielkie łowy to ten event gdzie były do zdobycia dwa drzewa florenowe?

aleksandra lubi to.
  4. SMOD_Atena

Tak to ten event, można było w nim zdobyć 2 drzewa florenów i po 1 ulepszeniu XL z każdego wielkiego drzewa. Jak klikniesz wyżej w zieloną nazwę eventu to przeniesie Cię do archiwalnego poradnika.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. janekkostuchna

Jeszcze jedno pytanie, mam rozumieć że farmerzy którzy nie mają podstawy z pociągu to te drzewka nic im nie dają a jeżeli tak to czy wiadomo coś o eventualnym zdobyciu podstaw w najbliższym czasie powiedzmy do końca roku?

6. SMOD_Atena

7. janekkostuchna

O dziękuję za podanie linków do misji :)
    Za szybką i rzeczową odpowiedź dziękuję :) Miłego wieczoru :) można założyć kłódkę ;)

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również miłego wieczoru życzę a temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.