Wejściówka misji - poniedziałek, wtorek ...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika HMJS, 15 sierpnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. HMJS

HMJS Stały bywalec

Poniedziałkowa wejściówka czekała na wejściu, a jak zdobyć wejściówkę na wtorek, środę itp? Chwilę mnie w grze nie było

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wejściówki misji są do odebrania co drugi dzień (w dni nieparzyste), czyli w dzień 1, 3, 5, 7, itd... W sumie jest 7 wejściówek misji do 7 misji, a łącznie 14 prezentów. Cytat z Poradnika:

"Prezenty te można odbierać raz dziennie, udostępnienie kolejnego następuje o północy. Do ich wykorzystania nie jest wymagane regularne logowanie się - bieżący prezent będzie czekał na odbiór. Dopiero gdy to nastąpi, kolejnego dnia możliwe będzie odebranie następnego w kolejności podarunku. Tylko w przypadku gdy przerwa w logowaniu będzie trwać 60 dni lub dłużej, nastąpi zresetowanie listy prezentów.

Po odebraniu wszystkich 14 nagród, dodatkowa zakładka zniknie. Pojawi się ponownie tylko w przypadku wystąpienia co najmniej 60-dniowego okresu braku aktywności, a zestaw 14 podarunków będzie można odbierać od początku."

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. HMJS

HMJS Stały bywalec

Czyli jak dzisiaj się zalogowałam po raz pierwszy od początku akcji to tylko 1 wejściówka mi przysługuje i przepadły nagrody z 3 dni?

4. SMOD_Atena

Nie, jeśli to Twój pierwszy dzień logowania to odebrałaś pierwszy prezent z 14. Teraz kolejny będzie do odebrania po północy a co dwa dni będzie do odebrania między innymi wejściówka misji:

Czy w czymś jeszcze mogę Ci pomóc?

5. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.