wczorajsza awaria 06-09-2023

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zontom1, 7 września 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zontom1

zontom1 Czeladnik forum

witam w związku z wczorajszą awarią brak dostępu do gry nie udało się mi zalogować do gry i odebrać nagrody za codzienne logowanie oraz przerwałem ciąg codziennego logowania - proszę o przyznanie bonusa oraz przywrócenie ciągu codziennego logowania dzisiaj nie działa strona pomocy nie można wysłać zapytania - proszę o pomoc

Antoś_2010 lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam zontom1.

Ani w dziale pytań, ani w żadnym innym miejscu na forum czy też w PT nie ma opcji przyznawania Graczom rekompensat. Jeśli Producent gry udzieli jakiejś rekompensaty i otrzymamy w tej sprawie informacje to zostaną one przekazane w formie ogłoszenia we właściwym dziale. Proszę śledzić dział ogłoszeń: Oficjalne ogłoszenia - gra.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. zontom1

zontom1 Czeladnik forum

logowałem się codziennie od 2500 dni muszę zaczynać od nowa przez błędy w grze

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jak wyżej napisałam, nic tutaj z tym nie możemy zrobić. Producent gry zapewne jest świadomy jakie problemy występują w grze i między innymi na tej podstawie przyznaje rekompensaty. Na chwilę obecną nie mamy żadnych informacji na ten temat.
    Proszę podziel się swoją opinią w wątku dyskusyjnym: Prace konserwacyjne.

A skoro tutaj nie masz żadnych pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.