Opinie Urodzinowe przyjęcie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 22 stycznia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. NiesamowicieZdziwiony

NiesamowicieZdziwiony Moguł forum

nie przygladalem sie ale z tych wytycznych wychodzi rowniez miedzy innymi 2,2,2,4 ; 3,3,3,1 oraz 2,2,3,3 ;p

hlnrys lubi to.
  2. kecaj6508

kecaj6508 Okazjonalny autor

A co w przypadku, gdy nie używałem maila od czasu rejestracji (10 lat prawie) za nic w świecie nie mogę uzyskać do niego hasła ( nie zabezpieczyłem się w razie zapomnienia) i zmienić na nowy mail też nie mogę, ponieważ link potwierdzający przychodzi na stary adres i kółko się zamyka....

olgs3, malgos63 oraz tereska1108 lubią to.
  3. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

ale w zestawach 2 2 2 4 i 2 2 3 3 nie ma możliwości ruchu o 1 pole i takie zestawy nie występują

MOD_Zgredek*, GoskaK oraz Donata_M.D. lubią to.
  4. malgos63

malgos63 Naśladowca mistrzów

Moje konto tez już nie istnieje, od bardzo dawna go nie używam.
    Teraz mam gmaila i jak mogę zmienić maila?

Dokładnie, mam tak samo:oops:

połączyłem posty
    // Zgredek

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 stycznia 2020
  5. NiesamowicieZdziwiony

NiesamowicieZdziwiony Moguł forum

o widzisz a takiego warunku zgredek nie podał :)

napisac do PT jaki email byl porzednie i jakie chcesz teraz uwzgledniajac informacje ze tamto juz nie istnieje i oni recznie przypisza zadajac byc moze kilak pytan odnosnie farmy ktore moze znac tylko wlascicel lub uzytkownik danego konta

Ostatnie edytowanie: 24 stycznia 2020
  6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

No i oczywiście trzeba wysłać skan dowodu jako załącznik, potwierdzenie od poprzedniego operatora, że taki mail był faktycznie Twój, i jeszcze kila innych drobiazgów:

https://board-pl.farmerama.com/threads/zmiana-adresu-e-mail-lub-hasła.10516/#post-36632

7. kecaj6508

kecaj6508 Okazjonalny autor

Czytałem jakie warunki trzeba spełnić pisząc do PT o zmianę adresu mailowego...żaden bank nigdy tylu informacji ode mnie nie chciał...dziękuję, będę się bawił bez maila...

8. malgos63

malgos63 Naśladowca mistrzów

9. magros

magros Nadzorca forum

Witam pomozecie jak to jest z tymi planszami czy same sie przesuwaja czy trzeba zmieniac zwierzaki

10. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

każda plansza na 2 segmenty, zmieniamy te plansze klikając na dowolnego zwierzaka...pierwszy zwierzak jest obowiązkowy i po rozegraniu 2 segmentów już wybieramy sami

tereska1108 i GoskaK lubią to.
  11. magros

magros Nadzorca forum

wodnik dzieki

12. lolek55

lolek55 Hrabia forum

Nie bardzo rozumiem o co chodzi w tym ewencie. Sieję, robię karty, gram i nie wiem co mam z tym dalej zrobić!!!

Odnośnie emila-ja miałam taką sytuację i pisząc do PT podałam nazwę starego emila a następnie podałam drugiego emila i tu wpłynęła odp. z PT. Odnośnie pierwszego emila więc miałam go na wp i i rozjechała mi się poczta na pulpicie. Zaczęłam grzebać na poczcie wp bo nie chciałam stracić adresów znajomych i jest możliwość odzyskania poczty czyli można podać konto alternatywne lub wysłać sms chyba za niecałe 7 zł i wtedy jest możliwość ustalenia nowego hasła na starej poczcie. Nie wiem jak jest na portalach.

13. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Zrobiłam wszystkie plansze dla Franka i zaczaiłam o co chodzi. Teraz będę sobie wybierać ludki/pionki pod nagrody, zamiast lecieć wsio po kolei jak leci :p. Teraz jak wiem co i jak to zajrzę jeszcze raz do poradnika żeby nie ominąć żadnego kuponu na kombajn, pkt. sezonowych czy też FL :)

GoskaK lubi to.
  14. aisunel

aisunel Generał forum

Prezentu tez u mnie brak,szlochu nie bedzie:p.Pisanie do PT,pomaga jednostkowo,tutaj jest jakis wiekszy problem i szkoda ich"niepokoic";).Jutro odpalam 100% na diamencie i zlotej,kolo wycofane:p.Jeszcze pracuje nad powrotami do plansz,jest duzo czasuo_O.Trzeba wycisnac tego gejfrutaxD

pies008 lubi to.
  15. ziutek7770

ziutek7770 Aktywny autor

Dziękuję za prezenty. Codziennie jakaś niespodzianka. Wszystkim twórcom gry i współpracownikom dużo zdrowia i wytrwałości.

***kacper*** lubi to.
  16. Jennifer...

Jennifer... Czeladnik forum

Mialam taka sama sytuacje i napisalam do Pomocy Technicznej. Przyszla b.szybka odpowiedz, zrobilam to co napisali i kod byl juz w mojej nowej skrzynce pocztowej...

bona53 lubi to.
  17. bona53

bona53 Wyjątkowy talent

Ja też pisałam i odpowiedzi od wczoraj brak.

18. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

pnącze i itemy zgarnięte,teraz trzeba wystawic itemy na farmie aby potem wstawic na pnącze ;),zgarnełam tez 2x 100% drzewa i plony i zastanawiam sie co jeszcze 8)

pies008 i aisunel lubią to.
  19. Marianka2011

Marianka2011 Stary wyjadacz

jak napisać do Pomocy Technicznej? Już wiem.

20. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

https://board-pl.farmerama.com/threads/pomoc-techniczna.10475/

Napisałem
    A skoro nie można stanąć na polu nr 1, to warunek nie jest spełniony i kombinacja się nie pojawi. Tak samo nie pojawi się 1, 3, 3, 3, bo nie pozwala stanąć na polu nr 2.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.