Opinie Urodzinowe Olé!

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 22 stycznia 2025 o 09:01.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

event jak event no jest wymagający na swój sposób

ale gierki możesz rozgrywać bez robienia zadań
    tylko nazbierać wylotki żetony urodzinowe i się bawić

2. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

w/g mnie lepiej klikać na jednym polu,nie ma sensu latać na dwóch,co do zwiększenia szt to w slot diamentowy 200% jak masz albo chociaż 100,w złoty większy zysk z zagród,możesz odpalić kosiarzy , jeśli masz ,no i koło fortuny i najlepiej zrobić to z rana bo i gałązki są ,ale to by Rysio podpowiedział ,:)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jak po lewej stronie masz żarówkę, to zbijasz określoną ilość żarówek.

"Gdy nie macie możliwości takiego ruchu dla wymaganych przedmiotów, musicie przesuwać inne przedmioty, licząc na korzystne przetasowanie na planszy.

Jeśli nie uda się zakończyć minigry w ramach dostępnych ruchów, pojawi się komunikat:
    Możecie dokupić 10 ruchów i kontynuować minigrę, co kosztuje 1 x żeton urodzinowy."

4. marcinek74

marcinek74 Weteran forum

Widać z tego że polski FAQ nie jest czytelny skoro tyle postów z zapytaniem :)

bogusiak80, krasnoludek10 oraz hiacynta lubią to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Być może przy nieuważnym czytaniu taki się okazać a być może nowa, nieznana i niezrozumiała na początku mechanika minigier stwarza te trudności i pytania.

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Nic dodać, nic ująć. :)

7. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

przypomnisz mi pnącza na 1 sek zwierz z czterema opryskami?....

koło dało 600% do stodoły i 3 x : +1 do roślin na 85 kręceń, więc musiałem....
    odpaliłem dodatkowe bonusy na 1 sek. szarłat, ale zapomniałem dostawić piątego opryska z paska na 1 sek. wrzosówki
    a za 20 godz. to bonusy już nie będą aktywne....

efekt uboczny....

8. Marcin40.

Marcin40. Hrabia forum

Jeszcze mi zostały tylko 33 mini gry :)) Najgorzej z wypadajką z warsztatów

9. marcinek74

marcinek74 Weteran forum

Więc mini gry rozpoczynaj na warsztatach tam masz kilka bonusów do wygrania.

10. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

11. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

12. kaska860

kaska860 Cesarz forum

U mnie coraz częściej nie da się przesunąć elementów z brzegu, mimo że jest możliwość ułożenia 3. Chyba muszę znowu zrobić reinstalację klienta :sleepy:. Początkowo nie dało się tylko w lewym dole, a teraz coraz gorzej. Jak się uprę, to za którymś razem ruszy, ale odbiera mi to zabawę z gierki :sleepy:

13. bona53

bona53 Stary wyjadacz

Mam tak samo .

14. marynia53

marynia53 Cesarz forum

urodziny wyglądają jak najgorsza stypa i tyle w temacie:cry:xD>:(

15. gosia198729

gosia198729 Czeladnik forum

u mnie wcale nie działają minigry, nawet próbowałam klawiaturą i nic...

16. gangrion

gangrion Młodszy ekspert

W dzisiejszych czasach 80 % ludzi to wzrokowcy - nie potrafią czytać ze zrozumieniem i choćbyś nie wiadomo jak tłumaczył i tak nie zrozumieją. Trzeba im pokazać i wtedy okazuje się , że wszystko jest proste i przyjemne. To tak jak pisanie podręczników do szkoły lub przepisów kulinarnych - jak ktoś nie umie napisać porządnie to jeszcze bardziej zagmatwa.

17. Lunari78

Lunari78 Stary wyjadacz

potwierdzam też jestem wzrokowcem;)

18. kaska860

kaska860 Cesarz forum

...ale łapiesz, trzymasz i przeciągasz ? i nie działa ? Czy w ogóle się nie uruchamia ?

Aisha1969, krasnoludek10 oraz hiacynta lubią to.
  19. grazaw6

grazaw6 Stały bywalec

a ja chyba jestem mieszana,bo zostalo mi zrobic 240 warsztacikow i po ewencie,wszystkie gierki rozegrane,nic za forse ale z roznymi dopalaczami.

20. TheiaBloom

TheiaBloom Stały bywalec

Mam wystawione 5 menażerii oraz 5 manufaktur i reszta tak po połowie warsztatów, zagród i mam po tych dwóch dobach, ponad połowę z każdych potrzebnych wypadajek. Z tego co zauważyłam, przy moich 10 jaśkach leci 100% ze wszystkiego. Hodowla też w pełni skończona i zostały mi jeszcze z 3 tysiące rośliny. Myślałam, że pójdzie mi to wolniej i będzie potrzebna interwencja opryskiwaczy, ale jak skończę sianie, to spokojnie z tych dwóch łąk dozbieram te sombrera i marakasy. Bardziej mnie martwi ten współczynnik globalny, bo się na napaliłam na te piccolo jak szczerbaty na suchary, a obecnie jest 26%, 16%, 12%, 14% do tego mnożenia razy 1 :sleepy: a gdzie tu kolejne poziomy... ehhh ja chce moje skrzyneczki :oops::cry: