Unity

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika shania52, 5 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. shania52

shania52 Okazjonalny autor

Witam. Na chwile obecną mój laptop pracuje na XP a przeglądarka 'Opera'-flash ,nie mam żadnych zastrzeżeń co do gry na w/w systemie.Pytanie brzmi;Czy po 31.12.2020 i po przełączeniu na Unity mam pożegnać się z kilkunastoletnią grą ,Farmeramy' ? Nie zamierzam wgrywać innego systemu .Będzie mi bardzo przykro nie korzystając z tej gry.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj shania52. Ten dział służy do zadawania pytań czy też zgłaszania problemów z działaniem forum. W związku z tym wątek przenoszę do odpowiedniego działu.

A jeśli chodzi o problemy z grą w technologii Unity, to od jakiegoś już czasu publikowane są ogłoszenia miedzy innymi o tym, że dla Graczy, którzy mają takie problemy - opracowywane i testowane jest alternatywne rozwiązanie, które umożliwi grę bez Unity.

Zapoznaj się proszę chociażby z ostatnim Ogłoszeniem: Dodanie wersji Unity na stałe (z czasowym zachowaniem wersji Flash).

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. shania52

shania52 Okazjonalny autor

Po zapoznaniu sie ,jestem spokojna do końca tego roku. Nie mam wiecej pytań . Dziękuję .Miłego dnia -Pozdrawiam

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, również pozdrawiam, miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.