Unity

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Tadeo51`, 14 października 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tadeo51`

Tadeo51` Czeladnik forum

sprawdziłem mój laptop mam 10 , 64x i RAM 4 procesor trochę się różni mimo wszystko bardzo wolno się ładuje natomiast pełnia księżyca w ogóle się nie otwarła , jeśli to się nie zmieni to będzie klapa całkowita , szkoda , ale będę musiał zrezygnować gdy flash już będzie niedostępny

2. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

Płynność działania gry może zależeć od parametrów Twojego komputera, ale także od przeglądarki, a właściwie tego, czy posiada ona najnowszą aktualizację. Być może po zmianie np. ustawień graficznych gry czas ładowania zmniejszy się? Warto wypróbować kilka możliwości, a przy okazji zapoznać się z Ogłoszeniem: >>Otwarte testy Beta Unity/WebGL FAQ<<. Na razie są to testy beta wersji gry, więc samo działanie może znacząco odbiegać od tego, co otrzymamy w finalnym produkcie :)
    Warto także zajrzeć do wątków, w których możesz podzielić się swoimi spostrzeżeniami oraz zauważonymi błędami:
    Otwarte beta testy - zgłaszanie błędów.
    Otwarte beta testy - opinie.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc?

3. Tadeo51`

Tadeo51` Czeladnik forum

dzięki nie mam więcej pytań

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.