Szybkie ustawianie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dino438, 31 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dino438

dino438 Okazjonalny autor

Szybkie ustawianie zagród czy drzew pozwala na ustawienie tylko dwóch rzeczy naraz.Kiedyś ustawiało więcej .Czy teraz już tak zostanie czy może nie?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czy podczas ustawiania przytrzymujesz klawisz Ctrl?

3. dino438

Tak.Sadzi mi dwa i więcej nie

4. SMOD_Atena

W jakie formie dostępu do gry (Unity, Klient) występuje problem?

5. dino438

Gram przez przeglądarke ale przez klienta mam to samo.Nie jest to duży problem ale było łatwiej

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

O rany, jak pragnę zdrowia!
    Ta funkcja jest skopana.
    Na flashu wystarczyło przycisnąć CTRL i można było obsadzić cała łąkę, teraz trzeba za każdym razem ponawiać wciśnięcie tego klawisza.
    I nie ma znaczenia forma dostępu.

7. SMOD_Atena

Czyli mamy nowy problem.
    hlnrys dziękuję za pomoc.

Błędy i problemy można zgłaszać zgodnie ze wzorem podanym w pierwszym poście tego wątku: Otwarte beta testy - zgłaszanie błędów, są one na bieżąco przekazywane twórcom gry.

A do momentu naprawy trzeba powtarzać klikanie w klawisz Ctrl.

dino438 czy masz jeszcze jakieś pytanie?

8. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Jaki nowy?
    Tak jest od początku unity i nie raz była o tym mowa na forum.
    W "błędach" pewnie też jest kilkukrotnie.

9. dino438

Rozumiem ze juz nie musze nigdzie zgłaszać,że zostanie to przekazane.W takim razie mozna zamknąć.Pozdrawiam

10. SMOD_Atena

hlnrys dla mnie nowy bo się jeszcze z nim nie spotkałam i w wątku z błędami też mi w oko nie wpadło ale mogło mi rzecz jasna umknąć.

A skoro w odpowiednim wątku był ten problem już zgłoszony to zapewne został też jak wszystkie przekazany.

dino438 jeśli jest tak jak Gracz napisał wyżej to ponownie zgłaszać nie musisz ale możesz zgodnie ze wzorem podanym w pierwszym poście tego wątku: Otwarte beta testy - zgłaszanie błędów

Również pozdrawiam i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.