System pogodowy dla Alpejskich Ogrodów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika agniecha$, 18 czerwca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Dzień dobry

Ten system pogodowy to będzie stały dla wszystkich farm w poszczególnie wyznaczone dni
    czy losowy ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dzień dobry,

Wybrany bonus pogodowy będzie działał na roślinę, dla której odblokujesz runę na ścieżce mądrości, w poradniku jest spoiler z opisami wszystkich bonusów dla roślin.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

agniecha$ lubi to.
  3. agniecha$

Chodzi mi o to czy jak będzie deszcz /słońce wietrznie to na wszystkich farmach w jednym czasie taka sama
    czy losowa
    i jednemu przypiszą /trafi się lepsza pogoda czyli lepsze bonus za pogodę otrzyma a drugi nie

kurka nie wiem jak to wyjaśnić :oops:

4. SMOD_Atena

agniecha$ wiem tyle ile jest napisane w poradniku. Z tego co tam jest napisane to system pogodowy będzie dotyczył tylko alpejskich roślin, bonusy nie są losowe jeśli o to chodzi. W wyżej podanym spoilerze są opisane i np. Bonus od pogody - deszczowo dla różanecznika to konkretnie - skrócony czas wzrostu i nie ma tutaj żadnej losowości, kto odblokuje tę runę to otrzyma taki sam bonus.
    Ale poczekajmy do czasu wprowadzenia tego systemu pogodowego, wówczas wszystko wyjdzie "w praniu".

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

agniecha$ lubi to.
  5. agniecha$

SMOD_Ateno
    to że jak odblokuję runę to wiem że to będę mieć przypisane

chodzi mi o to czy jak deszcze to u wszystkich czy losowo tak jak losowo lecą wylotki czy trafia się florenowiec

o pogodę chodzi o pogodę właśnie :cry::cry::cry:
    czy będzie jednakowa dla wszystkich czy losowo przydzielana
    bo ja chcę np słonecznie większe zbiory a system mi przypisze ciągłe deszcze

na razie dziękuję :)
    poczekam w takim razie na wprowadzenie tego systemu
    oby nie był losowy :sleepy:

6. SMOD_Atena

Tak jak wyżej napisałam - jaki bonus odblokujesz taki otrzymasz (nie ma losowości) podobnie jak z bonusami dla alpejskich drzew, a przynajmniej tak wynika z poradnika.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.