Survivor 21: Egypt

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika kamel98, 26 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

"Po dwóch edycjach Big Brothera czas powrócić do korzeni, czyli od tego od czego zaczęliśmy wszystko na farmie- Survivor 21 nadchodzi. Nowa dekada ryzykantów właśnie się rozpoczyna.

Przez te 20 sezonów byliśmy już w tylu miejscach, że aż trudno wybrać coś nowego, co będzie potrafiło zaciekawić. Do tej pory każda edycja ze swoim podtytułem miała jednak niewiele wspólnego, więc czas wreszcie to zmienić. Tym razem miejsce zmagań będzie miało znaczący wpływ na klimat edycji.

Gorące piaski pustyni, piramidy, czający się Sfinks, gromada bogów: okrutnych, surowych, sprawiedliwych, ponad 3000 lat historii, jedna z najbardziej znanych i rozpowszechnionych kultur na Ziemi będzie otoczką kolejnych zmagań o tytuł Jedynego Ocalałego.

20 uczestników, 39 dni, 1 zwycięzca.
    A kto nim będzie? To się okaże!

Mroźny polski styczeń spędzimy w słonecznym...Egipcie!

Survivor 21: Oasis of Gods
    Oaza Bogów.

Po edycji oczywiście PRZEBIEGI!

ZASADY
    • Survivor to gra strategiczna wymagająca interakcji z innymi osobami, zawierająca również elementy konkurencji zadaniowej.
    • Na początku gry zgłoszeni chętni zostają podzieleni na dwa lub trzy lub cztery rywalizujące ze sobą plemiona.
    • Plemiona biorą udział w dwóch rodzajach zadań: zadanie o nagrodę, w których można wygrać jakieś ułatwienie oraz zadania o immunitet- najważniejsze zadania, których wygranie gwarantuje przejście do następnego etapu gry.
    • Przegranie zadania o immunitet zsyła plemię na radę plemienia.
    • Przed radą plemienia uczestnicy mają czas na strategizowanie. Podczas odbywają krótką rozmowę z prowadzącym i z innymi wspołplemieńcami, po czym oddają głosy na osobę, którą chcą wyeliminować. Osoba z największą ilością głosów odpada, dlatego żeby plan uczestnika wypalił musi zgrać się z innymi i sprawić żeby głosowali tak samo jak (element strategiczny+socjalny)
    • Proces zadanie o nietykalnosc--->rada plemienia ----> zadanie o nietykalność(...) trwa do pewnego momentu . Kiedy w grze zostanie określona liczba osób znana tylko prowadzącemu następuje połączenie plemion, od tej pory wszystko zamiast drużynowe staje się indywidualne.
    • Eliminacje następują w ten sam sposób, z tym że każda osoba wyeliminowana po połączeniu(w niektórych przypadkach tuż przed nim, lub tuż po nim) zostaje członkiem jury.
    • Kiedy w grze zostaną dwie lub trzy osoby rozpoczyna się finał. Finaliści przedstawiają swoje mowy, w których przekonują jury, dlaczego to oni powinni wygrać.
    • Po przeczytaniu mów jury ma szanse pomówić z finalistami, po czym oddać głos na osobę, która wg nich powinna wygrać.
    • Osoba z największą ilością głosów jurorskich wygrywa całą grę. Finał to jedyny moment w grze, w którym chce się widzieć głosy na siebie.
    • W grze mogą występować twisty, np. połączenie plemion.
    • W grze prawie zawsze możliwy do znalezienia jest ukryty bożek nietykalności. Jeśli użyje się go przed odczytaniem głosów powoduje to anulowanie głosów na osobę, która go użyła. Bożka bardzo trudno jest znaleźć i bardzo łatwo jest go stracić.
    • Brak oddania głosu na radzie jest równoznaczny z automatyczną eliminacją. Zasada ta ma na celu usunięcie z gry duchów.
    • Każdy uczestnik ma prawo prowadzenia dziennika, w którym będzie opisywał swoje poczynania w grze. Najlepsze dzienniki będą nagradzane ułatwieniami w zadaniach. Może zdarzyć się również sytuacja w której prowadzący zacznie wypytywać uczestników o strategię. Najlepsza strategia również zostanie nagrodzona, ale to będzie nagroda tajna, o której dowie się tylko jej zdobywca.
    FAQ
    czyli najczęściej zadawane pytania

1.Jak się głosuje?
    Przed rozpoczęciem gry zostaną rozdane grafiki. Po radzie plemienia
    każda osoba kopiuje grafikę, np. do Painta i pisze na niej nick osoby,
    na którą chce zagłosować.

2.Co jak sobie nie poradzę?
    Jeśli nie spróbujesz to się nie przekonasz :), ale Survivor to na prawdę
    świetna zabawa.

3.Trudno nawiązać mi nowe kontakty, co w takiej sytuacji?
    Na pewno wielu innym osobom będzie doskwierał ten sam problem, zawsze
    znajdzie się jednak ktoś z kim będzie można normalnie porozmawiać.

4.Jak znaleźć Bożka(HII)?
    Bożek to grafika, która najczęściej jest ukryta w moich postach.
    Najczęściej, żeby go znaleźć potrzebne są wskazówki.

5.Przykłady twistów?
    Przemieszanie drużyn, połączenie, podwójna rada, podwójny głos,
    Wyspa Odkupienia, Wygnanie, Porwanie, TBA, TBA
    TBA=tajne twisty tej edycji

6.Jak mogę się komunikować z innymi graczami?
    Sposoby są różne: maile, Skype, sówki w grze, ale najwygodniejszą
    metodą są rozmowy przez Gadu-Gadu. Jeśli ktoś nie chce ściągać
    to może również z niego korzystać w przeglądarce. Bardzo wygodne.

7.Co w razie remisu w głosowaniu?
    Odbywa się powtórne głosowanie. Nie głosują osoby, które dostały głosy, a głosować można tylko na osoby pomiędzy którymi zaistniał remis.

8.Coś nie zostało uwzględnione wyżej i nadal mam wątpliwości

i pytania. Co teraz?
    Napisz swoje pytanie w nowym poście, z pewnością na nie odpowiem ; d.
    Twoje pytanie zostanie dodane do FAQ

Poczułeś/aś zew przygody i chcesz spróbować?
    Zgłoś się!

Dobra zabawa gwarantowana!

Jeśli ktoś chce zobaczyć jak wyglądała poprzednia edycja:
    http://pl.bigpoint.com/farmerama/bo...ivor-maldives-brawn-vs-brain-vs-beauty.12919/
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/survivor-worlds-apart.16493/

Można również sprawdzić dokładniej jak przebiegało kilka edycji tu:

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/ponderosa.20913/

Aby się zgłosić należy po prostu wyrazić do tego chęć w poście poniżej.
    Jeśli ktoś chce załatwić wszystko od razu to mile widziane jest wypełnienie poniższego formularza, bo prędzej czy później trzeba będzie to zrobić.
    Oczywiście wypełniony formularz można zostawić tutaj lub jeśli ktoś nie chce o sobie nic zdradzać może go wysłać na moje GG- 49018135.​

Pierwszeństwo w zgłoszeniach mają osoby, które jeszcze nigdy nie grały w Survivor od edycji numer 18. Pozostali- jeśli bardzo pragną zagrać to oczywiśćie również mogą się zgłosić, ale edycja z reguły zaprojektowana jest dla nowych graczy.​

FORMULARZ
    Imie:
    Nick w grze
    :
    Numer GG:
    Hobby:
    Trzy słowa, które cię opiszą:
    Trzy rzeczy, które zabrałbyś/zabrałabyś na bezludną wyspę:
    Irytują mnie:
    Dlaczego chcesz zagrać w Survivor?:
    Dlaczego przetrwasz w Survivor?:
    Dlaczego wygrasz Survivor?:
    Kilka słów o twojej strategii na grę:

Zachęcam do zgłoszeń i zapraszam do gry, a także do jej komentowania i obserwowania! :D. Mile widziane są również osoby, które chciałyby zasponsorować drobne upominki (przetwory) finalistom edycji : ).

SPONSORZY: Anja : )

RYZYKANCI:
    1.Fantagirro
    2.Channel
    3.Django
    4.Maxi
    5.Justyna
    6.Lustigio
    7.Brandy
    8.Patryk
    9.WujekStachu
    10.Elwirysko
    11.Aszlejka
    12.Irma
    13.Fifi15
    14.Bogini_Selene
    15.Mantrid
    16.Jade
    17.Amy1998
    18.Crystal

Ostatnie edytowanie: 28 grudnia 2015
    Tołdi, Elwirysko oraz Esterka23 lubią to.
  2. Fantagirro

Fantagirro Forumowy żółtodziób

Imie: Fantagiro
    Nick w grze: Fantagirro
    Numer GG: 57141628
    Hobby: Muzyka, książki
    Trzy słowa, które cię opiszą: radosna, przyjazna, komunikatywna
    Trzy rzeczy, które zabrałbyś/zabrałabyś na bezludną wyspę: laptop z netem, namiot i śpiwór
    Irytują mnie: osoby bezmyślne
    Dlaczego chcesz zagrać w Survivor?: dawno w to nie grałam i chcę się w tym sprawdzić
    Dlaczego przetrwasz w Survivor?: dzięki strategii
    Dlaczego wygrasz Survivor?:to już moja tajemnica
    Kilka słów o twojej strategii na grę: moją strategią jest brak strategii

3. Channel

Channel Forumowy żółtodziób

Imie: Natalia
    Nick w grze
    : Channel984
    Numer GG: 41739257
    Hobby: czytanie, działalność społeczna
    Trzy słowa, które cię opiszą: skromna, przyjazna, zdeterminowana
    Trzy rzeczy, które zabrałbyś/zabrałabyś na bezludną wyspę: telefon, power back do telefonu, niekończącą się baterię do telefonu.
    Irytują mnie: władczy ludzie
    Dlaczego chcesz zagrać w Survivor?: żeby w końcu coś wygrać
    Dlaczego przetrwasz w Survivor?: umiem się dostosować do sytuacji
    Dlaczego wygrasz Survivor?: bo innej opcji nie będzie (F1)
    Kilka słów o twojej strategii na grę: miałeś to usunąć!

Elwirysko i Esterka23 lubią to.
  4. Django

Django Forumowy żółtodziób

Imię: Jurek (student sinologii - lat 22)
    Nick w grze
    : Golum12345
    Numer GG
    : 57136839
    Hobby
    : nauka języków obcych, matematyka i wszystko co związane z Survem i BB
    Trzy słowa, które cię opiszą: miły, zdarza mi się myśleć, duże doświadczenie (obserwowałem i surva i BB oprócz 3)
    Trzy rzeczy, które zabrałbyś/zabrałabyś na bezludną wyspę: najlepszy przyjaciel (osoba, ale się nie rozstajemy) jak nie to patelnia; garnek; dożywotni zapas pożywienia
    Irytują mnie: bezmózgi i zdrajcy (ogółem ludzie parapety - uważam, iż lepiej przegrać z honorem aniżeli doprowadzić kogoś do finału i tam go pokonać - tyczy się to głównie zaciągania graczy słabych zadaniowo bądź strategicznie). Poza tym liczy się dobra zabawa, a reszta to takie dodatki po drodze ;)
    Dlaczego chcesz zagrać w Survivor?: gram po raz pierwszy także aby spróbować ;)
    Dlaczego przetrwasz w Survivor?: dzięki sojuszom i rozumowi (może nawet sercu)
    Dlaczego wygrasz Survivor?: dzięki strategii
    Kilka słów o twojej strategii na grę: tajemnica, ale jest dość skomplikowana

Ostatnie edytowanie: 26 grudnia 2015
  5. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

Trzy zgłoszenia nowe!

1.

FORMULARZ
    Imie: Maksymilia
    Nick w grze: Maxi
    Numer GG: 52415682
    Hobby: malowanie.szalonych kapelusznikow,.kolekcjonowanie.kapeluszy
    Trzy słowa, które cię opiszą: szalona jak kapelusznik
    Trzy rzeczy, które zabrałbyś/zabrałabyś na bezludną wyspę: kapelusz szalonego kapelusznika,scyzoryk.victorinox
    Irytują mnie:ludzie z ktorymi.nie.da.sie.pogadac o.niczym co nie istnieje
    Dlaczego chcesz zagrać w Survivor?:tak jakos.wyszlo
    Dlaczego przetrwasz w Survivor?: poniewaz.mam.kapelusz
    Dlaczego wygrasz Survivor?: z tego.samego powodu
    Kilka słów o twojej strategii na grę:komu w droge temu Kapelusz

2.

FORMULARZ
    Imie: Justyna
    Nick w grze
    : Justysiek
    Numer GG: 55945545
    Hobby: Gotowanie gra na gitarze pisanie wierszy
    Trzy słowa, które cię opiszą: śmieszna, wyrozumiała, szczera
    Trzy rzeczy, które zabrałbyś/zabrałabyś na bezludną wyspę: Telefon jedzenie i kogoś do towarzystwa xd
    Irytują mnie: fałszywe osoby
    Dlaczego chcesz zagrać w Survivor?: Bo Kamil mnie namówił xd nie no chce zobaczyć jak to jest xd
    Dlaczego przetrwasz w Survivor?: Po BB przetrwam wszystko 8D.
    Dlaczego wygrasz Survivor?: A dlaczego miałabym nie?
    Kilka słów o twojej strategii na grę: Strategia to dobrze się bawić i moze coś zdziałać!

3.

Imie: Gośka
    Nick w grze: Irma
    Numer GG: 57141163
    Hobby: Szycie na maszynie i gotowanie
    Trzy słowa, które cię opiszą: Szalona, zabawna, miła
    Trzy rzeczy, które zabrałbyś/zabrałabyś na bezludną wyspę: koc, butelkę z wodą, zapalniczkę
    Irytują mnie: Ludzie bez rozumu
    Dlaczego chcesz zagrać w Survivor?: Lubię przygodę.
    Dlaczego przetrwasz w Survivor?: Umiem przetrwać gorsze rzeczy. To nie będzie trudniejsze.
    Dlaczego wygrasz Survivor?: Tylko Bóg to może wiedzieć.
    Kilka słów o twojej strategii na grę: Przechytrzyć rywali.

4.

Imie: Adi

Nick w grze: Mantrid

Numer GG: 51779069

Hobby: pisanie, czytanie głupot w internecie, robota

Trzy słowa, które cię opiszą: weteran, młody, spostrzegawczy

Trzy rzeczy, które zabrałbyś/zabrałabyś na bezludną wyspę: słuchawki, zapas wódy, lodówkę z puszkami coli na popitkę

Irytują mnie: mój szef, nauczyciele

Dlaczego chcesz zagrać w Survivor?: Bo Kamil chce bym zagrał

Dlaczego przetrwasz w Survivor?: Bo znajdę HII

Dlaczego wygrasz Survivor?: Bo kiedyś w końcu trzeba wygrać

Kilka słów o twojej strategii na grę: Nie mam żadnej strategii jak zawsze

5.

Imię: Artur
    Nick w grze: Crystal
    GG: 51188973
    Hobby: Hejtowanie, Łucznictwo, Stalkowanie Mariny Diamandis
    Trzy słowa, które Cię opiszą: Bezczelny, Tajemniczy, Dziwny
    Bezludna wyspa: Dużo jedzenia, Nintendo, Parasol
    Irytują Mnie: Małe dzieci
    Dlaczego chcesz zagrać w Survivor?: Ponieważ to wspaniała gra!
    Dlaczego przetrwam Survivor?: Przetrwam w Survivor, ponieważ posiadam obszerną wiedzę o Egipcie
    Dlaczego wygrasz Survivor?: Ponieważ jestem najlepszy
    Kilka słów o Mojej strategii: Dużo słuchać i obserwować, mało mówić

Ostatnie edytowanie: 27 grudnia 2015
    Tołdi i Elwirysko lubią to.
  6. Lustigio

Lustigio Okazjonalny autor

Imie: Dawid
    Nick w grze: Lustigio
    Numer GG: 48093059
    Hobby: muzyka, Survivor
    Trzy słowa, które cię opiszą: zabawny, przyjazny, miły
    Trzy rzeczy, które zabrałbyś/zabrałabyś na bezludną wyspę: xbox, komputer z dostępem do internetu, prąd
    Irytują mnie: typowe dresy
    Dlaczego chcesz zagrać w Survivor?: chcę spróbować swoich sił
    Dlaczego przetrwasz w Survivor?: ponieważ będę aktywny
    Dlaczego wygrasz Survivor?: bo dotrwam do finału
    Kilka słów o twojej strategii na grę: byle do przodu

Elwirysko lubi to.
  7. Brandy

Brandy Forumowy żółtodziób

Imie: Kinga
    Nick w grze
    : Brandy
    Numer GG:55951230
    Hobby: rysowanie, śpiewanie (wszystko co związane z muzyką)
    Trzy słowa, które cię opiszą: miła, sympatyczna, niekonfliktowa
    Trzy rzeczy, które zabrałbyś/zabrałabyś na bezludną wyspę: jedzenie, kogoś komu ufam i wiem, że mogę na tę osobę liczyć, zapalniczkę
    Irytują mnie: ludzie, którzy są złośliwi, fałszywi i niektóre reklamy w telewizji
    Dlaczego chcesz zagrać w Survivor?: Kilka powodów jest... m.in. sprawdzenie siebie :)
    Dlaczego przetrwasz w Survivor?: Bo dążę do celu i jestem bardzo zdeterminowana
    Dlaczego wygrasz Survivor?: Oj daleka przyszłość hahaha, lepiej nie wybiegać tak daleko
    Kilka słów o twojej strategii na grę: Mam zamiar dobrze się bawić, nawiązać wiele świetnych kontaktów i znajomości, i jeszcze kilka podpunktów...

Elwirysko lubi to.
  8. Patryk192000

Patryk192000 Okazjonalny autor

FORMULARZ
    Imie:
    nie powiem xd
    Nick w grze: patryk192000
    Numer GG: 50177859
    Hobby: fotografia, akwarystyka, gry
    Trzy słowa, które cię opiszą: człowiek z pasją, dystansem i poczuciem humoru (wyszło więcej niż 3)
    Trzy rzeczy, które zabrałbyś/zabrałabyś na bezludną wyspę:nóż, krzesiwo i plecak
    Irytują mnie:ludzie biorący wszystko na poważnie
    Dlaczego chcesz zagrać w Survivor?: chce poprawić swoje wyniki
    Dlaczego przetrwasz w Survivor?: bo się przygotuje
    Dlaczego wygrasz Survivor?: nie wiem
    Kilka słów o twojej strategii na grę
    : nie chce zdradzać swojego planu :D

Elwirysko lubi to.
  9. WujekStachu

WujekStachu Czeladnik forum

Imię: Staszek
    Nick w grze: WujekStachu
    Numer GG: 57143092
    Hobby: rolnictwo, maszyny rolnicze wszelakiej maści, wędkarstwo
    Trzy słowa, które cię opiszą: skromny, pracowity, sumienny
    Trzy rzeczy, które zabrałbyś/zabrałabyś na bezludną wyspę: moją suczkę Nukę, wędkę i krzesiwo
    Irytują mnie: niekompetentność, irytujące osoby, osoby, którym trzeba milion razy powtarzać, żeby coś zrobiły
    Dlaczego chcesz zagrać w Survivor?: skłamałbym mówiąc, że przyszedłem tak z własnej i nieprzymuszonej woli : D mój syn gra już jakiś czas w Farmeramę, a jak zobaczył ogłoszenie o konkursie to zapytał się mnie czy nie chciałbym sam sobie stworzyć konta i zagrać w tym konkursie; dlaczego? dowiecie się pewnie w trakcie gry : )
    Dlaczego przetrwasz w Survivor?: ponieważ przetrwałem już dużo w życiu, kilka dni temu zasłyszałem też taki tekst: "jak przetrwałeś wiosnę w grudniu to i wszystko przetrwasz", więc to pewnie dlatego : )
    Dlaczego wygrasz Survivor?: liczę, że w trakcie gry moje predyspozycje do wygrywania się ujawnią [wygrałem już między innymi kilka razy w lotto - co prawda nie główną kumulację, ale skromne kilka razy po kilkadziesiąt złotych - więc myślę, że mam szczęście do wygrywania]
    Kilka słów o twojej strategii na grę: nie lubię zapeszać, ale może powiem skromne dwa słowa, że będę starał się tworzyć relacje z innymi poprzez rozmowy o wszystkim i o niczym : )

Ostatnie edytowanie: 6 stycznia 2016
    Elwirysko lubi to.
  10. Elwirysko

Elwirysko Forumowy żółtodziób

FORMULARZ
    Imie:
    Elwira
    Nick w grze: Elwirysko
    Numer GG: 57143375
    Hobby: wypady ze znajomymi, rolki, make up, oglądanie filmów, oglądanie TV, patrzenie na facebooku i na innych xd
    Trzy słowa, które cię opiszą: mądra, niedoceniana, rozsądna
    Trzy rzeczy, które zabrałbyś/zabrałabyś na bezludną wyspę: stanik Xdddd, spinka xd, peruka dla niepoznaki xddd
    Irytują mnie: ludzie, którzy próbują mnie zdołować mimo że nie wiedzą, że ja znam swoją cenę i jestem pewna siebie, a ludzie to zwierzęta i niektórzy mnie próbują zdołować o czym przekonałam się na własne oczy xddd
    Dlaczego chcesz zagrać w Survivor?: oglądam Survivor od lat. Moi rodzice oglądali, ja oglądam. Tradycja. Mamy IQ we krwi i logikę. Chcę pokazać wszystkim, że wygram w tą grę i jestem mega fanką, która wie o tym programie wszystko oraz nie boi się wysokich ruchów.
    Dlaczego przetrwasz w Survivor?: Nie boję się wysokich ruchów, plaż itd.
    Dlaczego wygrasz Survivor?: Nie boję się wysokich ruchów, wszyscy mnie lubią, jestem niedoceniana, niepozorna, mądra, sprytna, cwana itp. wiecie o co chodzi.
    Kilka słów o twojej strategii na grę: zgodzę się na sojusze itd. Na prace obozowe itd. Ogolnie to bedzie zwala ale bedzie tez fajnie, strategicznie. Mam nadzieję zrobić mnóstwo dużych, ogromnych ruchów i DOSTAĆ RESPEKT INNYCH I POWROCIC W ALL STARSACH I POKAZAĆ INNYM, ŻE UMIEM GRAĆ I NIE JESTEM NICZYJA MARIONETKA. I POKAZAĆ ZE JESTEM MADRA, UMIEM GRAĆ W ZADANIA I OGÓLNIE POKAZAĆ, ŻE MOGĘ POWRÓCIĆ.

Zachęcam do zgłoszeń i zapraszam do gry, a także do jej komentowania i obserwowania! :D. Mile widziane są również osoby, które chciałyby zasponsorować drobne upominki (przetwory) finalistom edycji : ).

sorry za te kolory ale cos mi sie popsulo xd mam nadzieje że to nie z mojej winy?

i jestem calkiem nowa pierwszy raz tutaj jestem szczerze mowiac także wybaczcie jeśli czegoś nie ogarnę itd. wiecie o co chodzi xd z góry przepraszam xd mam nadzieje ze bede dobrze sie bawić i to nie jest w tym problem

a pprzepraszam coś mi sie tam popsuło w tym pierwszym poscie? to przepraszam za to...mam wysłać jeszcze raz czy nie trzeba?

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Forum krok po kroku
    Polecam również: Edycja postów oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    [aby przejść do poradnika wystarczy kliknąć w zielony napis]

SMOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 grudnia 2015
  11. Aszlejka

Aszlejka Forumowy żółtodziób

Imie: Diana
    Nick w grze: Aszlejka
    Numer GG: 57143468
    Hobby: Taa, może jeszcze mam podać link do swojego Facebooka, hmm?
    Trzy słowa, które cię opiszą: Towarzyska, przyjacielska, zabawna + dobroduszna, troskliwa, intrygująca, szczerza, niezależna, kobieca, inteligenta, optymistyczna, sprawiedliwa, rozsądna.
    Trzy rzeczy, które zabrałbyś/zabrałabyś na bezludną wyspę: Telefon, lusterko i..., a to już moja sprawa. :>
    Irytują mnie: Ludzie, którzy przychodzą do programu ze swoją smutną historyjką jacy to oni nie są pokrzywdzeni przez życie. Litoooości, nie potraficie wymyślić czegoś mniej oklepanego?
    Dlaczego chcesz zagrać w Survivor?: Ponieważ chcę to wygrać? Zniszczę ich wszystkich, liczy się tylko i wyłącznie własna satysfakcja.
    Dlaczego przetrwasz w Survivor?: Da, jestem urocza. Ludzie będę ustawiać się w kolejkę gdy tylko zobaczą status "dostępna" na GG. Jestem tego pewna, bo do osób nudnych z pewnością nie należę.
    Dlaczego wygrasz Survivor?: To oczywiste, że wygram dzięki swojej doskonałej strategii, jak i również nienagannemu socjalowi. Jestem "perfect winner".
    Kilka słów o twojej strategii na grę: Będę zdradzać, szokować, więcej nie powiem! Będę również dominować na zadaniach co nie jest niczym do ukrycia.

P.S. Chciałam tylko dodać, że do facetów na pewno nie będę pierwsza pisać.

Elwirysko lubi to.
  12. Fifi15

Fifi15 Forumowy żółtodziób

Imie: Filip
    Nick w grze: Fifi
    Numer GG: 57146465
    Hobby: seriale, muzyka
    Trzy słowa, które cię opiszą: przyjazny, wesoły, sympatyczny
    Trzy rzeczy, które zabrałbyś/zabrałabyś na bezludną wyspę: krzesiwo, lornetka, papier
    Irytują mnie: plotki
    Dlaczego chcesz zagrać w Survivor?: Ponieważ uważam, że to może być bardzo fajna zabawa
    Dlaczego przetrwasz w Survivor?: Bo mam w sobie to coś
    Dlaczego wygrasz Survivor?: Jak powyżej
    Kilka słów o twojej strategii na grę: Dobrze się bawić

13. Bogini_Selene

Bogini_Selene Forumowy żółtodziób

Imie: Selena
    Nick w grze: Bogini_Selene
    Numer GG: 57149501
    Hobby: Nagie kąpiele w oazie pod osłoną nocy, masaże wonnymi olejkami, zsyłanie gniewu księżyca na śmiertelników
    Trzy słowa, które cię opiszą: uczciwa, budząca zaufanie, miła
    Trzy rzeczy, które zabrałbyś/zabrałabyś na bezludną wyspę: krokodyla, ciasteczka dla Crocusia, boską biżuterię.
    Irytują mnie: Psychopaci i oszuści
    Dlaczego chcesz zagrać w Survivor?: Aby dobrze się bawić!
    Dlaczego przetrwasz w Survivor?: Gdy skończą się ciasteczka, nakarmię Crocusia niewiernymi!
    Dlaczego wygrasz Survivor?: Nie wygram, wyeliminują mnie w przekonaniu, że jestem Satis. Ale z tego, co widzę, mam tu konkurencję!
    Kilka słów o twojej strategii na grę: Rządzić grą lepiej niż jakaś tam żałosna syrena!

14. SosMenJade

SosMenJade Mieszkaniec forum

• Imie: Jeremiah
    • Nick w grze: Jadencjusz
    • Numer GG: 47804171
    • Hobby: Gra o Tron, The Walking Dead, Bardzo znana strzelanka ze studia Valve, w której nazwie jest globalna ofensywa i inna gra typu MOBA, trójliniowa która w nazwie ma Ligę zupełnie jak polska liga <3 (kocham ten regulamin)
    • Trzy słowa, które cię opiszą: GIMBUS ZMIENIŁ BAZE
    • Trzy rzeczy, które zabrałbyś/zabrałabyś na bezludną wyspę: Lodówke, bez jedzenia, komputer i telewizor bez prądu :>
    • Irytują mnie: Trolle. Szczególnie takie obślizgłe i z cieknącą śliną :<
    • Dlaczego chcesz zagrać w Survivor?: Chcę zagrać tak żeby w końcu ludzie poznali jaki jestem naprawdę a nie patrząc przez pryzmat moich pierwszych edycji.
    • Dlaczego przetrwasz w Survivor?: Ponieważ <metamorfoza>
    • Dlaczego wygrasz Survivor?: patrz wyżej
    • Kilka słów o twojej strategii na grę: patrz niżej

15. Amy1998

Amy1998 Forumowy żółtodziób

Imie: Ania
    Nick w grze: Amy1998
    Numer GG: 57149912
    Hobby: siatkówka
    Trzy słowa, które cię opiszą: przyjazna, przyjacielska, otwarta
    Trzy rzeczy, które zabrałbyś/zabrałabyś na bezludną wyspę: czekoladę, pierniki babci, słodycze
    Irytują mnie: oszuści
    Dlaczego chcesz zagrać w Survivor?: Chce się rozerwać i lubię przygodę
    Dlaczego przetrwasz w Survivor?: Będę najlepsza
    Dlaczego wygrasz Survivor?: Będę najlepsza x2 xD
    Kilka słów o twojej strategii na grę: Tajemnica

16. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

Od maja do teraz mieliśmy na forum długą przerwę pomiędzy
    Ryzykantami, ale czas ją wreszcie zakończyć. Zwłaszcza teraz- jeśli widać ile osób jest
    chętnych do gry, do wyeliminowania wszystkich innych przeszkód na drodze do wygranej.

Podekscytowanie, pierwsze kłótnie, stres, radość, rozbawienie to wszystko towarzyszy wam teraz w momencie rozpoczęcia!

Gorące piaski pustyni, piramidy, czający się Sfinks, gromada bogów: okrutnych, surowych, sprawiedliwych, ponad 3000 lat historii, jedna z najbardziej znanych i rozpowszechnionych kultur na Ziemi będzie otoczką kolejnych zmagań o tytuł Jedynego Ocalałego.

20 uczestników, 39 dni, 1 zwycięzca.
    A kto nim będzie? To się okaże!

Aby zbytnio nie przeciągać- poznajcie skład plemion!

Duncan

51085201

Jade
    47804171

Lustigio
    48093059

Django
    57136839

Patryk
    50177859

Justyna
    55945545

Fantagiro
    57141628

Elwira
    57143375

Maxi
    52415682

Channel
    41739257

Crystal
    51188973

Pablo
    55938362

Mantrid
    51779069

Fifi
    57146465

Stachu
    57143092

Aszlejka
    57143468

Brandy
    55951230

Amy
    57149912

Irma
    57141163

Beata
    57159251

Przypomnienie sprawy dzienników:

1.Nagrody będą rozdawane zawsze dwie
    2.Jedną dostanie osoba z dziennikiem najdłuższym.
    3.Drugą dostanie osoba, której dziennik przełoży się na największą ilości
    wypowiedzi w dziennikach.

UKRYTE IMMUNITETY

W tej edycji dochodzi ZAKAZ przekazywania sobie ukrytych immunitetów.
    Jeśli ktoś bardzo nie chce takiego czegoś używać na sobie, może to zrobić na kimś innym.

WIELKA PIRAMIDA

Jest to coś na kształt Wyspy Wygnańców. Dostanie się do niej i skorzystanie
    z jej zasobów znacząco ułatwi zdobycie HII. Niestety dla Was- piramida na razie
    jest nieczynna : (.

Pierwsze wyzwanie o immunitet odbędzie się jutro. Będziecie w nim rywalizować o to:

x2

Czyli jak się możecie domyślić- po jutrzejszym zadaniu oba plemiona udadzą się na radę plemienia. Oba plemiona wyeliminują z gry po jednej osobie.
    Godzinę konkurencji ustalimy wspólnie na konferencji uczestników.

WYSPA ODKUPIENIA

Jeśli odpadniecie z gry na radzie plemienia...to niestety odpadacie z niej na dobre.
    Wyspa Odkupienia w tej edycji nie funkcjonuje.

17. Bogini_Selene

Gotowi na twist? : )

18. Aszlejka

Aszlejka Forumowy żółtodziób

No dawaj. :>

19. Bogini_Selene

Kochani. Przepraszam. To był tylko żart. Nie ma żadnego twistu. : (

20. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

Zadanie 1: Trzej muszkieterowie

Dostaniecie dzisiaj trzy grafiki. Na każdej z nich ukryte są litery. Ukryte w znaczeniu- wtapiające się w tło. Musicie znaleźć na każdej grafice wszystkie litery i ułożyć z nich słowa. Są to imiona. Kiedy myślicie, że macie już wszystkie trzy imiona- wysyłacie je na konferencję plemienną. Pierwsze osoby z obu plemion z poprawnym rozwiązaniem wygrają immunitet.

1.

2.

3.

Jeśli do 21:40 nikt nadal nie wyśle prawidłowego rozwiązania zaczniecie dostawać podpowiedzi.

Powodzenia!

Immunitet wygrywają Maxi i Pablo!

Ostatnie edytowanie: 1 stycznia 2016
    patrycja9922 i Anja8787 lubią to.