Stylowa Szafa

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika Kami, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam kochane wróżki:D
    i miłych gości:D
    Edytko wspaniałego weselicha życzę:D
    a ja tam lubię prasować jak mam dobre żelazko:D

2. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

Ano wlasnie.. .dlatego sukienke mam skromna, ladna bizuterie kupilam do niej i torebke, buty na obcasie ( choc wezne tez na plaskim hahaha) ladna fryzura i bedzie ok.... a jak sie komus nie bedzie podobac, to ma pecha. Wazne ze mi bedzie wygodnie i bede sie dobrze czula, reszta malo wazna :)

witaj Ewus:* dzieki:)

no ja sprzet do prasowania mam bardzo dobry, mam stacje parowa wiec tym sie prasuje szybciutko, ale jak sukienka ma jakies marszczenia falbanki itp to mnie trafia na miejscu hahaha

3. *ewa*

i to jest właściwe podejście:D

4. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

Pierwszy raz jak bylam na typowo tureckim weselu, to poczulam sie jak szara mysz:eek:o_O Baby tak poubierane, co jedna to lepsza, az przesadnie. Przypuszczam, ze niektore chcialy nawet lepiej wygladac, niz sama panna mloda:p Po czasie przestalam sie tym przejmowac, jak one wygladaja. Wazne jak ja wygladam i czy mi sie podoba:)

5. pingu

pingu Czeladnik forum

6. *ewa*

i słusznie:D

7. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Dzień dobry Stylistkom i gościom
    Edytko udanej zabawy życzę

8. Kami

Kami Ambasador forum

Dzień dobry :)
    Patryk, zawsze w zamówieniu warto podać, jaką koszulę planujesz założyć do garnituru :D:D:D:D

Proszę:
    Nie :cry:, kochana. Wiesz przeca, że u mnie na kompie masz swój folderek :D:D:D Tylko nie wiem, czy poziomy aktualne, bo pędzisz na tym słoniuuuuuuuu :D:D

http://vpx.pl/i/2014/08/29/rybkajesien2.png

I poprawione dla Nastki według wskazówek, które zapamiętała moja przeglądarka a po odświeżeniu zniknęły :eek::eek::eek:

http://vpx.pl/i/2014/08/29/nastka2.png

KOLEJKA

Ostatnie edytowanie: 29 sierpnia 2014
  9. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Niestety niegodnie zastąpi ludka :D Później mama przyjdzie sama bo jest bardzo wymagająca a ja nic nie zapamiętałem chociaż się starałem :D:D:D

10. navaho

navaho Forumowy żółtodziób

Witam,czy mogłabym zamówić sygnaturkę i avka? w temacie coś związane z Indianami amerykańskimi

11. Patryk47

Patryk47 Forumowy żółtodziób

Dzięki wielkie za poprawkę ju z się w nią przebieram

12. pirenka

pirenka Forumowy żółtodziób

cześć, czy mogę prosić również o taki obrazek?
    tak sobie pomyślałam że z racji mojego zawodu mógłby dotyczyć szkoły (nauczyciela) ale tak na wesoło (albo strasznie :p)

13. Kami

Kami Ambasador forum

14. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Witam krawcowe i oglądaczy,
    Dzieki ogromniaste Kamiś, śliczne, skopiowane schowane w szafie.... ale ja sklerotyk muszę iść poszukać Gosi i kłaniać się jak ten Chińczyk z przeprosinami...Dlatego zniknęło Ci z przeglądarki, to co napisałam....
    Przyjmij 20 ukłonów chińczykowych z podziękowaniem i drugie tyle z przeprosinami, że podsunęłam Ci czyjąś prace do przeróbki... wstyd mi...>:(... dobrze pisali burak...
    Hej Edytko...pogrzebałam śrubokrętem w głowie, otworzyłam sygne w kompie , powiększyłam.... i przypomniałam sobie, jak to siedziałam i siedziałam w kącie i Gosia mnie z niego wyciągnęła...

Miłego popołudnia wszystkim.
    I dzięki. I jeszcze raz sorki za zamieszanie.

15. Kami

Kami Ambasador forum

Nastko, nie ma za co. Ja nie przerobiłam tej pracy - dodam dla jasności, ponieważ nie przerabiam czyichś prac. Ja ją zrobiłam od podstaw :) Pieski udało mi się znaleźć takie same.

16. grzybek2851

grzybek2851 Półbóstwo forum

witam milutko przyprowadziła mnie tu moja nagość ,biegam goły i wesoły po farmie , i tak bardzo ,bardzo proszę o jakieś ubranko ,ożeniałem się z IRI czyli na pewno musi być IRI w swojej sukience no i ja w garniturku ,tylko może domek w lesie na polanie taki z Muchomorka ,jestem tu po raz pierwszy i z wrażenia nie wiem co napisać -pozdrawiam

ells.w87 lubi to.
  17. MRT_Greg

MRT_Greg Stary wyjadacz

Hejka

Jako, że było do mnie kilka zamówień a w innych nie wiem czy aby dobrze, żebym się nimi zajął - tak więc wszystkich zainteresowanych zapraszam >>TUTAJ<<, dziękując równocześnie Kami i Edi za ciepłą gościnę.

A teraz możecie mi pojechać po pensji :p

18. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Wiem Kamiś, oko mam jeszcze dobre. Sygna śliczna. Ale mnie jest strasznieeee "gupio". Bo tak, jak zrobiłam, się po prostu nie robi...
    Ty masz płot, który ma wszystkie płoty pod sobą...Gosia ławkę cudną...A mnie gimp doprowadza do ściskoszczęku...
    to co wymotałam w photopnt zrobiłam...sposobem je wzięłam..

19. Kami

Kami Ambasador forum

Ostatnie edytowanie: 29 sierpnia 2014
    Szaszthi lubi to.
  20. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Witaj Kamilko :)
    Farma 92, wyspa 183.