Serwer sie pali?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Klaudiuś, 27 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Klaudiuś

Klaudiuś Czeladnik forum

Wszystko działało dobrze a teraz nie mogę przejść z pola na pole i nic kupić. Ciasteczka wszystko inne porobione i dalej nic. Dodam że łącze mam w porzadku. Proszę o informacje co się dzieje.

tess53 lubi to.
  2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

504 Gateway,no i zostałam z pszenicą na polu,,ech

tess53, agi31 oraz Astor1992 lubią to.
  3. Astor1992

Astor1992 Forumowy żółtodziób

Nie da się w ogóle zalogować bo zawiesiło się wszystko [ciach] i odświeżyłam i teraz nawet logować się nie da 504 Gateway :(

Wykropkowany wulgaryzm to nadal wulgaryzm co na naszym forum jest niedopuszczalne. Usunęłam i proszę o stosowny dobór słów.

SMOD_Atena

tess53 lubi to.
  4. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

u mnie również to samo. właśnie przepadają mi wszystkie bonusy: te z pnącza, te z jajek itd....

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Już dopytuję co się dzieje? bardzo proszę o cierpliwość.

tess53 lubi to.
  6. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

U mnie dziś farma chodzi jak stara sieczkarnia. Rano 2 godziny nie mogłam się zalogować. Teraz nigdzie nie można wejść. Ciągle odświeżam , ale to nic nie daje.
    Może BP dałoby głos na ten temat. Milczy jak zaklęte.
    Tylko o wyprzedażach informuje.

tess53 lubi to.
  7. SMOD_Atena

Aniu, tak jak wyżej napisałam - dopytuję, ale nie oczekuję odpowiedzi na pstryknięcie palcami, trzeba chwilę zaczekać.

tess53 lubi to.
  8. zosia1953

zosia1953 Stały bywalec

u mnie nie lepiej wczoraj poradzono mi odinstalować i zainstalować ale to niczego nie poprawiło tyle ze wczoraj zebrałam a dziś nie mogę chyba z 20 razy wylogowałam się aż w końcu wyszedł błąd 504 Gateway dopiero przed chwila udało mi się zalogować ale dalej nie można nic robić

tess53 lubi to.
  9. SMOD_Atena

W międzyczasie sprawdziłam i zalogowałam się właśnie na Unity (Chrome) z adresu: https://www.farmerama.com bez żadnych problemów.

Dostałam również informację, że problemy z logowaniem były chwilowe i już nie powinno ich być.

Czy u kogoś nadal występują problemy z zalogowaniem do gry?

aleksandra lubi to.
  10. SMOD_Atena

11. Klaudiuś

Klaudiuś Czeladnik forum

Dziękuje za odpowiedź i już sama próbuje sie zalogować :)
    Można zamknąć :)

tess53 lubi to.
  12. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

chwilowo jest dobrze tzn udało się zalogowaćxD

tess53 lubi to.
  13. SMOD_Atena

Miejmy nadzieję, że dobrze będzie przez dłuższy czas. A skoro już jest dobrze to temat zamykam.

tess53 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.