Rzędy chmur

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Tekla69, 19 czerwca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tekla69

Tekla69 Naśladowca mistrzów

Wykonałam w Spółdzielni zadanie Wilk z sąsiedztwa. Mam: "Inne rzędy bonus", więcej PD za zagadkowe zagrody i drzewa 20%, czas 12:00 h ponowne użycie za 40 godzin.
    Już jeden rząd odkryłam na drzewie: co 30 godzin 5 flakoników. Udało mi się umieścić parę itemów. Tylko jak zbierać te flakoniki? Reszta została na łąkach. Po odkryciu teraz tego Rzędu ze spółdzielni nic więcej nie pasowało aby umieścić na tych chmurkach. Było za to dużo zachęt do kupowania. Powiem szczerze, że nic z tego nie rozumiem, chociaż czytałam te opisy. Chyba wrócę te itemy na Ogród ozdobny i Wyspę skarbów bo tam zbierałam z nich korzyści. Tylko czy wszystkie będzie można odzyskać bo tam są też jakieś kłódki?

2. lubieplacki135

lubieplacki135 Nadzorca forum

żeby zebrać nagrode trzeba kliknąć na zielone kułeczko koło rzędu chmur potem gra się ciebie zapyta czy aktywawać bonus i musisz zatwierdzić że chcesz aktywować . kiedy zbierzesz nagrode pojawi się kłutka i można ponownie zebrać za kilkadziesiąt godzin

MOD_Cookie lubi to.
  3. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

jeżeli są to itemy malutkie,jednopolowe,,możesz je zastąpić zbiornikami na wodę,które znajdziesz w galerii handlowej w zakładce,,rzeczy przydatne,,kosztują niewiele,są za sianogrosze,,są tam też czteropolowe,,kosztują więcej,,a najlepiej poproś farmerów na forum(wątek dynamiczny)w dyskusjach o grze

Rielle78 i MOD_Cookie lubią to.
  4. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

Perfumy będą automatycznie dopisywane do Twojego konta podczas zbioru rzędu ;)
    Jeśli natomiast chodzi o kłódki przy itemach to znaczy to, że są one w tej chwili zablokowane- jeśli chcesz usunąć dany item z tego rzędu, musisz poczekać, aż będzie on gotowy do zbioru. Wtedy po kliknięciu w item, pojawi się ikonka młotka:
    Po kliknięciu w nią przedmiot automatycznie wróci do Twojego inwentarza :)
    A jeśli na pnączu musisz ustawić itemy w rozmiarze 1x1, warto zaopatrzyć się w zbiorniki na wodę w Galerii handlowej- są tanie, a dzięki temu nie będziesz tracić bonusu z bardziej wartościowych przedmiotów :)
    Graczom ślicznie dziękuję za pomoc :)

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

5. nikola2603

nikola2603 Forumowy żółtodziób

jak weisc do ostatniej misji
    nie moge zaczac z drinkami

6. MOD_Cookie

Smoothie z arbuza możesz wyprodukować w młynie- na 1 sztukę potrzeba 250x soczysty arbuz oraz 13x szklanka. Zapoznaj się proszę z poradnikiem: >>klik<<, a na przyszłość zakładaj proszę własny wątek.

7. Tekla69

Dzięki za podpowiedzi, będę dalej próbować. Pozdrawiam.
    Co można zrobić gdy po kliknięciu w zielone kółko koło rzędy wyskakuje Drzewo Mądrości?

8. MOD_Cookie

Jeśli po kliknięciu w rząd przekierowuje Cię do Drzewa Mądrości to znaczy, że rząd nie został jeszcze przez Ciebie odblokowany. Aby móc go używać, konieczne jest wykupienie runy za gwiazdki :)

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

9. Tekla69

Dziękuję, już coraz lepiej mi idzie.

10. MOD_Cookie

Spokojnie zapoznaj się z poradnikiem: >>klik<< i będzie tylko lepiej ;)
    A skoro nie masz więcej pytań, to ja również dziękuję i miłego wieczoru życzę :)
    Wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.