Rury

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dorcia531, 26 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dorcia531

dorcia531 Mistrz forum

skończyłam z tymi rurami wszystkie pozycje ale nie mogę wejść na pnącze to co mam dalej robić?

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dorcia531, odebrać nagrody w sklepie eventowym - rząd oraz itemy.
    Szczegóły znajdziesz w poradniku dostępnym na forum.
    Gdy rurociąg będzie już zaplanowany w bocznym panelu planszy pojawią się informacje dotyczące ilości rur potrzebnych do skończenia (1), nagrody za zrealizowanie poziomu oprócz nagród na planszy (2) oraz gotowości do skończenia (3) - gdzie przycisk szary oznacza brak odpowiednich rur, a kolor zielony oznacza możliwość zakończenia obranej kompilacji.

Przykład gry z wykorzystaniem samodzielnego układania rur zamieszczono poniżej.

Masz jeszcze jakieś pytanie?

3. zerkac1

zerkac1 Mieszkaniec forum

Myślę że ukończyłaś 10 zadań.Więc teraz musisz wejść do sklepu.Plansza eventowa z prawej strony na dole jest przycisk "przejdz do sklepu" Następnie musisz kupić pnącze i itemki. A dalej to chyba wiesz co się robi :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zerkac1 dziękuję za pomoc.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

5. dorcia531

dorcia531 Mistrz forum

Bardzo dziękuję trochę było skomplikowane ale dałam radę miłego dnia życzę

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję, miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.