Przycisk "Zarządzaj Premium"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika DIRAE, 18 maja 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. DIRAE

DIRAE Analityk forum

Do czego służy, skoro nie działa? Próbuję od kilku dni, nie da się kliknąć, nic się nie otwiera... Proszę też o dokładne wyjaśnienie, jak zrezygnować w premium, bo jedyną poradę, jaką znalazłam, to usunięcie danych z karty (nie płaciłam kartą za premium).

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nad przyciskiem jest dokładny opis opcji zarządzania kontem Premium:

ppppp.jpg

Czyli uaktywni się jak zostaną 3 dni do końca trwania konta Premium.
    Aby przycisk był cały czas aktywny to muszą być zapisane dane płatności.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. DIRAE

DIRAE Analityk forum

Ale ja nie pamiętam, kiedy uruchomiłam subskrypcję...! W jakim przypadku dane płatności są zapisywane? -.--.-
    Szukając sposobu na wyłączenie tego premium natrafiłam na mnóstwo pytań tego - typu widać, że ludzie mają z tym problem! Nie rozumiem, dlaczego to musi być tak skomplikowane! :mad:
    Pytałam jeszcze o rezygnację w poprzednim poście, prawda?
    Kolejna rzecz - ja tu nie mam nic wytłumaczone nad przyciskiem:
    Gdzie mam tego szukać..?!

Ostatnie edytowanie: 18 maja 2023
  4. SMOD_Atena

Nie ma tutaj nic skomplikowanego, w poradniku na temat konta Premium jest między innymi informacja, że:

"abonament można w każdej chwili anulować - kolejna płatność w takim przypadku nie zostanie pobrana, a korzyści będą dostępne do końca miesiąca rozliczeniowego"

U Ciebie nie ma opisu tak jak na moim screenie a to dlatego, że masz aktywny ten przycisk Zarządzaj Premium, prawda?

Opcję rezygnacji z zakupionych abonamentów znajdziesz w Banku - zakładka Status i wypowiedzenie:

baa.jpg

Dane płatności zapisywane są w momencie wyrażenia zgody lub zaznaczenia takiej opcji:
    "wyrażam zgodę na zapisanie informacji dot. płatności w celu wykorzystania ich do następnych zakupów."

Czy teraz jest już wszystko jasne?

5. DIRAE

DIRAE Analityk forum

Wiem, co jest w poradniku - to samo co w prawie każdej Twojej poradzie - ogólniki oraz wiele słów, niestety zero treści. Co z tego, że przycisk WYGLĄDA na aktywny, skoro nie działa, jak pisałam w pierwszym poście! Czytałaś go...? Bo mam uzasadnione wątpliwości.
    Tym bardziej, że to, co chcialam wiedzieć napisałaś dopiero w ostatnim poście - że rezygnacji z premium należy szukać w banku.
    Czy gdyby było "nic skompliowanego", jak piszesz lub byłoby to dobrze wyjaśnione w poradnikach, to czy znalazłabym tak wiele zapytań o to w archiwum? Odpowiedź pojawi się sama - wystarczy wpisać w pole wyszukiwania na forum "rezygnacja z premium".
    Nie mam więcej pytań.

6. SMOD_Atena

Jeśli masz jakieś zastrzeżenia do mojej pracy to zawsze możesz napisać skargę do PT - Pomoc Techniczna (link znajdziesz pod drewnianą ramką gry), a uwagi do poradników w tym wątku: FAQ - pod lupą.
    A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.