Problemy z płynnością gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pepe2013, 25 stycznia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Iskierka95 aktualizacja systemu nie ma wpływu na aktualizację przeglądarki chyba, że jest przeglądarka Edge lub ta, z której korzystasz ma ustawioną automatyczną aktualizację.
    Być może u niektórych Graczy, w tym i u Ciebie jest w tej chwili gorzej bo dział techniczny nadal pracuje nad płynnością gry, ja w tej chwili nie mam do działania gry żadnych zastrzeżeń, gram na przeglądarce Ccleaner.

Aniu, nadal nad tym pracują.

margaretazet lubi to.
  2. ngienia63

ngienia63 Młodszy ekspert

Witam co się dzieje z eventem znowu coś nie działa ,na początku eventu byly problemy i na koniec to samo sie dzieje , co za informatyk to prowadzi ze takie błędy występują , jak nie potrafi niech zatrudnią innego ,a nie trzymają tego fajtłapę co nic nie potrafi. Potrafią tylko kasować nasze wpisy.

3. rajskafarma

rajskafarma Wielki mistrz forum

z moich obserwacji, ostatnie problemy z płynnością zaczęły się dzień przed event'em. Wtedy wgrano zmianę nazwy babeczki PP

4. SMOD_Atena

ngienia63 event został zawieszony, może warto zaglądać do Ogłoszeń.

rajskafarma wątpię żeby tak mała zmiana miała takie skutki ale mam nadzieję, że niebawem uda się znaleźć rzeczywistą przyczynę i płynność gry u wszystkich powróci.

5. -neo28-

-neo28- Czeladnik forum

Atena a ja mam pytanko , kwiaty sie dopisza a co wypadajka też sie dopisze czy zostanie stracona.

6. SMOD_Atena

-neo28- wszystkie przedmioty będą dopisane. Z wczorajszego ogłoszenia:

Z tym, że po wyłączeniu eventu nie ma już wypadajek czyli nie ma czego dopisać.

Ostatnie edytowanie: 30 stycznia 2024
  7. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

U mnie gra zaczęła mulić zaraz po dożynkach. Podczas ewentu "Noc gier planszowych" już muliła i taki stan mam do dzisiaj.
    Podczas ostatniego ewentu mulenie i błędy się nasiliły.
    Może to nie wina informatyków tylko programisty?
    Być może ,że popełnia jakiś błąd i problemy się nasiliły aż do katastrofy.

Ostatnie edytowanie: 30 stycznia 2024
    bogusiania lubi to.
  8. SMOD_Atena

Myślę, że sprawdzają wszystko krok po kroku i mam nadzieję, że w końcu znajdą przyczynę a to zapewne nie jest proste bo problemy nie dotykają wszystkich Graczy ale tak jak już było wcześniej czyli jakąś część.

9. barbara2020

barbara2020 Czeladnik forum

Witam
    mam pytanie-czy wiadomo cos na temat ,,Sezonu.."
    Przy tych problemach z grą od zeszłego czwartku nie mogłam nic oddac i bedzie cięzko go ukończyć ...
    dzis tez a mega problemy
    Sa w planach jakieś dodatkowe punkty?

10. SMOD_Atena

Witaj barbara2020.
    Planowany jest pakiet rekompensujący ale nie mamy żadnych dodatkowych informacji ponad to co jest napisane w Ogłoszeniu.
    Proszę śledzić dział ogłoszeń, jeśli otrzymamy nowe informacje to pojawią się właśnie tam.

11. zosia1953

zosia1953 Stały bywalec

witam czy nie miał być event przedłużony roslinki zniknęły i puzle też o co w tym wszystkim chodzi bo nie rozumiem

12. SMOD_Atena

13. zosia1953

zosia1953 Stały bywalec

miła wiadomość bardzo dziękuję

14. SMOD_Atena

Bardzo proszę.

Czy w związku z problemami dotyczącymi płynności gry są w temacie jeszcze jakieś pytania?

15. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

co z doliną szarotki ,bo o ile na farmie można działać to do doliny nie można wejść wcale ,owieczki pędzą pomimo że pokazuje 100 %

16. SMOD_Atena

U mnie bez problemu można wejść i zrobić wszystko w Dolinie.
    Jeśli u Ciebie jest problem to może jeszcze naprawa nie objęła Twojego konta bo prace nad płynnością gry nadal trwają i trzeba niestety czekać.
    A na jakiej przeglądarce jest problem z tą doliną? czy sprawdzałaś na kilku różnych przeglądarkach?
    Ja za chwilę w ramach testu sprawdzę u siebie na wszystkich jakie mam.

17. barbara2020

barbara2020 Czeladnik forum

Dziekuje za odpowiedz
    Miłego Dnia

18. krynek4

krynek4 Okazjonalny autor

u mnie też są problemy z płynnością.....ta gra to coraz większe dno....ale cóż za małe pieniądze to ani sprzętu ani nikt dobry do pracy nie przyjdzie.

marysiad8 lubi to.
  19. tamako

tamako Moguł forum

cały czas gra dostaje zadyszki i trzeba odświeżać masakra co my jeszcze w tej grze szukamy?

marysiad8 lubi to.
  20. SMOD_Atena

Bardzo proszę i również miłego dnia życzę.

Co do wyżej wspomnianego testu przeglądarek to tak:
    Na Chrome jest ok, przeszłam po wszystkich łąkach bez zawieszek i w Dolinie zebrałam z drzew, ścięłam i posadziłam nowe też bez problemu.
    Na Firefox - podobnie jak na Chrome lecz ładowanie trwa dłużej. W Dolinie też można działać bez kwiatków.
    Na Edge - logowanie trwało trochę dłużej ale przechodzenie na kolejne łąki podobnie jak na Chrome.W Dolinie gorzej, dłużej się ładuje i po wejściu kręci się kwiatek, nic nie mogłam zrobić bo się zawiesiła - tak że tej nie polecam.
    No i ta którą cały czas używam czyli CCleaner Browser- wszystko działa jak należy i tę polecam.
    W międzyczasie dla spokojności zresetowałam jeszcze router żeby odświeżyć połączenie z internetem, może to też wpływa pozytywnie.

krynek4, tamako czy wypróbowane zostały chociaż częściowo standardowe czynności/zmiana przeglądarki/reset połączenia, itd... a może gra działałaby u Was na kliencie? sprawdziliście?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.