Problemy po pracach konserwatorskich

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by izabell2468, Dec 8, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. klonik1970

klonik1970 Forumowy żółtodziób

Ja się zastanawiam dlaczego u niektórych działało a u niektórych nie ... (farmerama.com). Mimo notorycznego odświeżania od 21.00... udało mi się zalogować chwilkę przed 24.00 ale zanim wszystko się załadowało (milion okienek, i innych badziewków) to było po północy i okienko zablokowane. Mam nadzieje, że wszystkim nam odblokują 8 okienko w kalendarzu... no i zmienią dzień rozpoczęcia eventu aby każdy miał szansę coś posiać...

tess53, staropolanka and Kloni17 like this.
  2. halina54

halina54 Hrabia forum

u mnie dopiero sie udalo wejsc na farme juz po polnocy...strasznie dlugo trwala ta przerwa i straty sa duze bo mialam zagrody i wlaczony bonus dla zwiekszania ilosci zwierzakow i przepadl niestety

staropolanka and hiacynta like this.
  3. piotrwan70

piotrwan70 Chodząca legenda forum

a ja miałem bonus 200 % , który przepadł:(

tess53 and hiacynta like this.
  4. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

U mnie zadziałało o 24:08 straciłam 12 prezentów, których nie mogłam wysłać sąsiadom. Dramat to mało powiedziane, tak się nie da grać. To nie jest przyjemność grania ale katowanie się, palec już mnie boli od walenia w mysz. Wszystko się przycina. Ledwo odblokowałam 9 dzień w kalendarzu adwentowym i codzienny bonus.

tess53 likes this.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

luke.b forum to nieodłączna część gry. Owszem obowiązku zaglądania na forum nie ma, ale jest to jak najbardziej właściwe miejsce do publikowania informacji o grze. Działy z ogłoszeniami są jako pierwsze na głównej stronie forum i warto do nich zaglądać aby ułatwić sobie grę: Oficjalne ogłoszenia - gra, Ogłoszenia eventowe.

-gonska- dziękuję za informację, też mi się udało z tego adresu https://www.farmerama.com/ niedawno zalogować.

Przypominam raz jeszcze, że dział Pomocy nie służy do dyskusji, wyżej podałam właściwy wątek do wyrażania opinii i uwag.

Jeśli zapadnie decyzja o jakiejś rekompensacie to informacje znajdą się również w dziale ogłoszeń, na chwilę obecną nie mamy na ten temat żadnych info.

Miłej i spokojnej nocy wszystkim życzę.

tess53 likes this.
  6. szkolna16

szkolna16 Okazjonalny autor

W kalendarzu mam odhaczone wszystkie prezenty,ale pokazuje,że nie.

7. mania4691

mania4691 Forum Pro

Jest już dobrze.

tess53 likes this.
  8. eurb1

eurb1 Zaawansowany

Najbardziej mnie denerwuje brak możliwości logowania do forum w czasie prac konserwatorskich lub innej przerwy. Owszem mogę wejść ale tylko pooglądać. Kiedyś była możliwość logowania na forum, potem to wyłączono i tylko z gra umożliwia pełny dostęp.
    Informacje na forum przy takich okazjach są skąpe a pytania nie ma jak zadać.

9. forsycja

forsycja Czeladnik forum

po wczoraj wiem że to już koniec dla mnie przygody z tą grą nikt nie będzie robił ze mnie idioty i nie będzie naciągał mnie na pieniądze najpierw dajecie event kombajn za pół ceny ktoś wydaje pieniądze a później wyłączacie grę. Jak toś chce się w coś takiego bawić to jego sprawa. Mnie wczorajszy dzień przekonał do decyzji że po 8 latach pas. Moim zdaniem takie przerwy powinny odbywać się nocą. Żeby to było jeszcze 6 godz ale sami nie wiecie bądź nie potraficie liczyć. bo dla ułatwienia 14:30 + 6h to 20:30 a u mnie godz 21:45 gra jeszcze nie działała. Liczę że więcej osób podzieli moje zdanie i z czasem nie będziecie mieć już kogo naciągać i zostaniecie sami z tymi pracami konserwującymi. I tak wiem że usuniecie to co napisałam bo prawda w oczy kole ale liczę że do tego czasu prace osób przeczyta ten wpis.

10. *lidia*

*lidia* Czeladnik forum

Oj liczymy na porządne zadośćuczynienie a nie znowu badziewia;):p

tess53 and staropolanka like this.
  11. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

Dopiero przed chwilą udało mi się wreszcie zalogować. Na wypadajki nie posiane:(. Inne rzeczy też nie zrobione. Czy event będzie w związku z tym jakoś przesunięty? Bo nie wiadomo, jak sobie wszystko ustawiać (siać)? Proszę pilnie o informację.

tess53 and staropolanka like this.
  12. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

forsycja, ze względu na złamanie punktu 9.3.4 OWH oraz pkt. 6.1 Regulaminu gry otrzymujesz punkty karne i blokadę konta. Twój post został usunięty.

13. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Jest bardzo wczesna godzina. Aby jakieś decyzje dotyczące zrekompensowania dłuższego niż planowano czasu prac konserwacyjnych zostały podjęte, odpowiedzialni za takie decyzje pracownicy BP muszą przyjść do pracy. Z tego co widzę gra już działa, mam nadzieję, że u wszystkich. Poczekajmy spokojnie na dalsze informacje. Myślę, że jak zwykle w takich sytuacjach kluczowe problemy (kalendarz, ciągłość prezentów u Franka) zostaną rozwiązane w sposób satysfakcjonujący Graczy, a wszelkie dodatkowe niedogodności zrekompensowane. Proszę o cierpliwość, poczekajmy na oficjalny komunikat:)

zx221, tess53 and izabell2468 like this.
  14. Lunari78

Lunari78 Komisarz forum

chciałam się spytać czy w związku z zaistniałymi problemami będzie rekompensata i co z tymi osobami które zalogowały się wieczorem dopiero bo pracują i przez problemy nie udało im się wejść do gry i zebrać z kalendarza pytam bo mój brat gra i wczoraj dopiero po 14stej mógł wejść ale mu się nie udało i nie zdążył odebrać z kalendarza adwentowego co z tymi osobami:oops:

ja miałam wczoraj włączony na cały dzień i też mi przepadł

Twoje posty połączyłam, pisanie swoich postów jeden pod drugim jest zabronione. Jeśli chcesz coś dopisać to korzystaj proszę z opcji "Edytuj",

SMOD_Atena

Last edited by moderator: Dec 9, 2020
    stavini likes this.
  15. tess53

tess53 Zaawansowany

Czekamy cierpliwie mam nadzieje,ze sie oplaci i bonus graczy zadowoli ;)

izabell2468 likes this.
  16. elcia1951

elcia1951 Stały bywalec

a ja mam pytanie czy nadal na farmie są chwasty na polach ? posiałam wczoraj rano i nie wiem czy zebrać czy poczekać do 14 ?

17. zx221

zx221 Półbóstwo forum

wstrętne chwasty już dawno odeszły do lamusa:)

18. beblak11

beblak11 Forumowy żółtodziób

a ja mam drzewko florenowe
    i nie miałam możliwości odebrania
    i co przepada 1 floren?
    skandal

19. marysiad8

marysiad8 Książę forum

w info jest ze gra dziala
    bzdura
    nie dziala

20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zx221 dziękuję za podpowiedź.

elcia1951 jeden z Twoich postów usunęłam.

Jeśli otrzymamy jakieś informacje na temat ewentualnych rekompensat to pojawią się one w dziale ogłoszeń a tymczasem jest informacja: >KLIK<

Do dalszych rozmów na temat prac zapraszam tutaj: Prace konserwacyjne.

Czy w tym temacie są jeszcze jakieś pytania?

Thread Status:
Not open for further replies.