Problem z wysłaniem wiadomości.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiosna2019, 20 listopada 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wiosna2019

wiosna2019 Młodszy ekspert

Dlaczego ja mam zablokowane, pisanie wiadomości do moich sąsiadów ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie możesz w ogóle napisać czy wysłać wiadomości? Czy oprócz treści wiadomości wpisujesz też tytuł? jeśli tak to co się dzieje kiedy chcesz wysłać wiadomość?

3. wiosna2019

piszę tytuł wiadomości np : Witam , potem wiadomość i wysłanie pisze usuń nie ma możliwości wysłać

4. SMOD_Atena

Nie chodziło o tytuł a raczej o "Temat". Czy Twoja wiadomość wygląda tak ja ta przykładowa, tzn. czy w każdym okienku jest odpowiedni wpis?:

5. wiosna2019

Tak w kązdym okienku jest odpowiedni wpis tylko nie mam wyślij tylko usuń

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 listopada 2021
  6. SMOD_Atena

Czy robisz wszystko tak jak jest opisane w punktach:

1 – Odbiorca – tutaj wpisujemy nick gracza, bądź wybieramy go z listy znajomych pkt.2.
    2 – Ludziki – po kliknięciu na ikonkę ukaże nam się lista znajomych.
    3 – Temat – tytuł naszej wiadomości (jest konieczny).
    4 – Wiadomość – treść naszej wiadomości. Maksymalnie można napisać 393 znaków.
    5 – Wyślij – po naciśnięciu wiadomość zostanie wysłana.

7. wiosna2019

np odbiorca : mariola temat witaj ! tereść : mam pytanie i nie mogę wysłać i kliknij wyślij bo tego nie mam ,ale mam usuń

8. SMOD_Atena

Jeśli grasz na przeglądarce to usuń pamięć (od początku) lub przetestuj inne przeglądarki (Chrome, Firefox, Edge), a jeżeli problem jest na kliencie to odinstaluj klienta, usuń ikonę instalacyjną, pobierz i zainstaluj ponownie. Jeśli te czynności niczego nie zmienią to zapraszam w celu sprawdzenia konta do PT: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

9. wiosna2019

nie wiem co jest grane ,nie pierwszy raz już piszę wiadomości do sąsiada ,obecnie nie mam takiej możliwości

10. SMOD_Atena

Spróbuj wykonać zalecane czynności. Po ponownym zalogowaniu wybierz sąsiada na poczcie w zakładce Napisz wiadomość lub z paska sąsiadów, jeśli nadal będziesz miała problem to wyślij proszę formularz do Pomocy technicznej.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

11. wiosna2019

Ja nie mam zainstlowane klienta ale już mam dość zadawania pytań do Pani ,dziekuję

12. SMOD_Atena

Informacje wraz z bezpośrednim linkiem do pobrania klienta znajdziesz tutaj (jeślibyś chciała z niego skorzystać): Autonomiczny klient do pobrania.
    A skoro nie masz już pytań to temat zamykam zmieniając dla porządku tytuł wątku na odpowiedni do problemu.

Na marginesie dodam, że na forum zwracamy się do siebie per "Ty" ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.