Problem z ustawianiem pola

Temat na forum 'Pytania techniczne' rozpoczęty przez użytkownika pajac39, 14 lutego 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pajac39

pajac39 Forumowy żółtodziób

Witajcie, nie grałam w grę dobrych kilka lat. Nie potrafię ustawić pola do siania czerwonego koralu na łące eventowej. Da się od razu postawić kilka pól na wolnej przestrzeni czy trzeba najpierw odblokować te zamknięte pola?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj.

"Teren uprawny jest podzielony na 8 obszarów. Początkowo dostępny jest tylko Obszar I, na którym można umieścić 24 małe poletka.
    Kolejność i koszt odblokowania pozostałych 7 stref znajdziecie w poniższej tabeli:

Każdy odblokowany obszar daje też dostęp do 1 macki Atramentowca. Na start eventu odblokowana będzie pierwsza z macek i możecie ją od razu zebrać. Macki można zbierać co 4 godziny, otrzymując w zamian nagrody dodatkowe oraz mackowe punkty wliczane do paska postępu."

Wszystkie informacje znajdziesz w poradniku: Walentynki 2026.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. pajac39

pajac39 Forumowy żółtodziób

Tylko przy pròbie postawienia małego pola, nie pokazuje się siatka nawet na obszarze I, nie wiem co jeszcze mogę zrobić. Fizycznie nie jestem w stanie postawić pola może to problem z moim kontem

4. SMOD_Atena

Ten problem występuje na przeglądarce? jeśli tak to na początek wyczyść proszę jej pamięć (od początku), lub sprawdź na innej, np. Chrome, Firefox, ewentualnie wypróbuj Autonomicznego klienta.
    Jeżeli wszędzie będzie to samo to już pozostaje tylko kontakt w języku niemieckim lub angielskim z PT (Pomoc Techniczna) w celu sprawdzenia konta.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.