problem z logowaniem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika alakroliki, 6 lutego 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alakroliki

alakroliki Czeladnik forum

Witam, od wczoraj od wieczora mam problem z logowaniem, a dzisiaj udało mi się ledwo wejść i nie mogę nic zrobić, ani odebrać kwiatka z walentynek, ani nawet bonus codziennego logowania.
    Natomiast wszystkie oferty sprzedażowe Farmerama śmigają jak błyskawica. Co można z tym zrobić?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

W jakim trybie dostępu do gry występują problemy?

3. alakroliki

W każdym, już się odinstalowałam i zainstalowałam, na kliencie i Unity też to samo.

4. SMOD_Atena

A na Unity z jakiej przeglądarki korzystasz? wyczyść proszę pamięć i ciasteczka cookies, sprawdź na kilku różnych przeglądarkach. U mnie na Chrome oprócz obciążenia większego niż na kliencie nie ma problemów, które opisałaś.

5. alakroliki

Ja też mam chrome do tej pory chodziło ok, najbardziej mi szkoda tej róży na walentynki a powiedz mi bo nie sprawdzałam czy na telefon da się ściągnąć Farmeramę? Acha i z głównej mapy też nie mogę nigdzie wejść.

6. SMOD_Atena

Spróbuj może na przeglądarce Edge, z tego co już kilku Graczy pisało to na niej też gra działa dobrze.

A odnośnie gry na telefonie zerknij proszę tutaj: Farmerama na urządzeniach mobilnych.

Jeśli w żaden sposób nie będziesz mogła zalogować się bez problemów do gry, wykonać wybranych czynności czy odebrać prezentów to zapraszam ze zgłoszeniem do PT: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

7. alakroliki

Nie mam pytań, dodam że na Edge też próbowałam. Dzięki.

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę, pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.