problem z grą

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jola8264, 12 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jola8264

jola8264 Koneser forum

wczoraj nie mogłam się zalogować miałam z każdej rośliny specjalnej po 12 . Nie mogłam zebrać zbiorów ani posadzić nowych kiedy mi to zrekompensujecie ? ciągłe braki z możliwością zalogowania uniemożliwiają normalną grę . Zganiacie na jakieś ataki jakby Farmerama była tak super , że wszyscy chcą ją przejąć. Czy w końcu skończą się te wymówki i gra będzie funkcjonować normalnie?

Andzia1967, Iskierka oraz jan11100 lubią to.
  2. jojo212

jojo212 Wielki mistrz forum

a z drugiej strony czemu nie widac ze rosliny i np pomidory i inne warzywa jak sie sadzi to przed zbieraniem nie widac wzrostu roslin

Iskierka i danusia1502 lubią to.
  3. Antoś_2010

Antoś_2010 Okazjonalny autor

Witam serdecznie.Proszę o odpowiedz jak to jest kolejny wieczór i gry nie ma,brak możliwości zbiorów etc.Wiem że mogą byś to problemy ale to nie ja ustaliłem bonusy 24 i 12 godzinne których pilnuję a przynajmniej staram się pilnować od 13 lat.Nie widzicie że ludzie tracą pieniądze i bonusy ,a co najważniejsze czas którego nie jesteście w stanie oddać.Ostatnie wieczory nie napawają optymizmem.Pozdrawiam

4. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Niestety występują problemy dalej.
    Drzewka ,rośliny nie są widocznę, że są do zbioru.

kalinamala lubi to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    jola8264 to raczej nie chodzi o przejęcie ale to trzeba by było dowiedzieć się na tematycznych forach co to są i czemu służą ataki DDoS a jeśli Producent gry przyzna Graczom jakąś rekompensatę to informacje o niej znajdziesz w dziale ogłoszeń: Oficjalne ogłoszenia - gra.
    Z opiniami na temat problemów z grą, itd... zapraszam tutaj: Prace konserwacyjne.

Odnośnie problemów z prawidłowym wyświetlaniem proszę ewentualnie otworzyć oddzielny wątek, ja w międzyczasie przekażę wyżej.

Czy Autorka tego wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

6. jojo212

jojo212 Wielki mistrz forum

jojo u mnie mozna zamknac

7. tuniek2580

tuniek2580 Czeladnik forum

Przez wczorajszy brak dostępu do gry straciłam rozpoczęty kupon na kombajn oraz inne ulepszenia zbiorów nie mówiąc o baby boom oraz trwającym evencie. Co z rekompensatą ?

8. SMOD_Atena

Czy u Ciebie nadal jest problem wyświetlania? jeśli tak i występuje na przeglądarce to wyczyść proszę pamięć (od początku), jeśli to klient to odinstaluj usuwając też ikonę instalacyjną, pobierz i zainstaluj ponownie.
    Jeżeli powyższe czynności nie pomogą to zapraszam ze zgłoszeniem do PT.

tuniek2580 na temat jakichkolwiek rekompensat nie mamy na chwilę obecną żadnych informacji. Proszę śledzić dział ogłoszeń: Oficjalne ogłoszenia - gra.

bieganskag lubi to.
  9. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

u mie tez nie pokazuje ze dojrzaly drzewka i wisi pod licznikiem ile wpadlo pd
    ale moze naprawia do niedzieli popielcowej
    pozdrawiam

hlnrys lubi to.
  10. faxa3333

faxa3333 Czeladnik forum

A ja wczoraj straciłam bonus 100% do stodoły wszystkiego bo nie mogłam wejść do gry, nie wspominając o 12 florkach za 24 lipca! I znowu problem, i też nie widać czy jest już gotowe do zbioru.

11. SMOD_Atena

tak jak wyżej:
    "Czy u Ciebie nadal jest problem wyświetlania? jeśli tak i występuje na przeglądarce to wyczyść proszę pamięć (od początku), jeśli to klient to odinstaluj usuwając też ikonę instalacyjną, pobierz i zainstaluj ponownie.
    Jeżeli powyższe czynności nie pomogą to zapraszam ze zgłoszeniem do PT."

Jeśli chodzi o floreny, które Gracze wydali na prezenty z kalendarza za dni 24 i 25 lipca to były one zwracane za pomocą skryptu, jeśli nie otrzymałaś to również zapraszam z oddzielnym zgłoszeniem do Pomocy technicznej.

12. Magdanna76

Magdanna76 Aktywny autor

Wczoraj straciłam przez kolejną awarię gry pomocników i bonusy. Oczywiście jest wam przykro ale nie zwrócicie,co?

tamako lubi to.
  13. jola8264

jola8264 Koneser forum

dziękuję jak zwykle prace konserwatorskie.a rekompensaty aby były

tamako lubi to.
  14. SMOD_Atena

jola8264 skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

tamako lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.