Pomysły

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Bajamor, 21 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bajamor

Bajamor Młodszy ekspert

Cześć, jako aktywny gracz chciałbym przedstawić pomysły które MOŻLIWE, że kiedyś zostaną dodane:

- Możliwość handlem cukier, sól, gwoździe itp... z tego co czytam to niektórym brakuje a niektórzy mają bardzo dużą ilość i nie mają co z tym zrobić...

- Możliwość połączenia targów? nie wiem dlaczego ale często brakuje różnego towaru i nie wiem dlaczego jest coś takiego jak ilość targu, od czego to zależy (czyżby ilością graczy) na danym serverze? bo tak to widzę.

- Targ, nie jak jest teraz że max 10 ogłoszeń bo trzeba czasami ładować i szukać danego towaru, coś ala wystawiam jako Ja np. 100 owiec i jest to 1 ogłoszenie bez limitu wystawy a nie np. 10 aukcji po 10 owiec i koniec.

Pozdrawiam!

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Cześć.

Jest już wiele pomysłów związanych z targiem:

Zapoznaj się proszę z powyższymi propozycjami, wyraź swoją opinię, oddaj głos w ankiecie, zaproponuj zmiany. Jeśli w w/w pomysłach nie ma tego co proponujesz to opracuj pomysł, otwórz proszę nowy wątek lub wątki (dla każdej propozycji oddzielny wątek) zgodnie z zasadami działu i dodaj niezbędną ankietę.

Ten temat na chwilę obecną zamykam i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.